Ο Μάρκος κι η Αλεξάνδρα ετοιμάζονται ξανά να το σκάσουν στη σειρά Έρωτας Φυγάς, εκμεταλλευόμενοι την απουσία του Ιάσονα στην Αθήνα. Ωστόσο η Ουρανία δεν σκοπεύει να το επιτρέψει…

Μπορεί η τρομερή καταιγίδα να μην πτοεί τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα, το σχέδιό τους όμως φαίνεται πως θα συναντήσει πολλά εμπόδια, όπως για παράδειγμα τη Νότα, η οποία δεν διστάζει να απειλήσει τον Μάρκο και να ανοίξει ευθαρσώς τα χαρτιά της. Παράλληλα, η Ουρανία προσπαθεί να πείσει την Αλεξάνδρα πως είναι σύμμαχος και όχι εχθρός της, αλλά εκείνη δείχνει να αμφιβάλλει. Η ανησυχία της Άννας για τη μητέρα της θέτει σε κίνδυνο τα πλάνα της Μαργέτας και του Στέφανου, των οποίων η παρουσία στην πρωτεύουσα τείνει να αποκαλυφθεί.

Σύντομα ο Κοντογιάννης μαθαίνει ένα σημαντικό νέο… Αφού ο μπράβος σταματάει να αποτελεί πια απειλή, ο Στέφανος ετοιμάζεται να πάρει την Άννα και να επιστρέψουν πίσω στη Μεσσήνη, αφήνοντας τη Μαργέτα στην Αθήνα. Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος νομίζει πως έχει απομακρύνει τη Νότα κι ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής του με την Αλεξάνδρα, ενώ ο Ιάσονας παραμένει ανυποψίαστος σύμφωνα με το Τηλέραμα για τις κρυφές κινήσεις της γυναίκας του... Το σχέδιο του Μάρκου και της Αλεξάνδρας προχωρά και οι δυο τους είναι έτοιμοι να φύγουν με τα παιδιά. Παράλληλα, η Μαργέτα αγωνιά, καθώς οι ώρες περνούν και δεν γνωρίζει τι απέγινε με τον Στέφανο, την Άννα και τη Δήμητρα, που έφυγαν.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Ναταλία Γερμανού: Τέλος από την εκπομπή της πασίγνωστος δημοσιογράφος για να πάει σε παιχνίδι;

F1: Η Veronika Rajek ξεσήκωσε τα paddock στο Λας Βέγκας

Έρωτας Φυγάς: Βάζει τέλος στα σενάρια για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»