Ο Στέφανος έχει ένα νέο καρδιακό επεισόδιο στη σειρά Έρωτας Φυγάς και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Από την άλλη, η Στέλλα διαπιστώνει ότι είναι έγκυος όμως προτιμά να παρουσιάσει τον Ιάσωνα πατέρα του μωρού της και οχι τον Στρατή.Ετσι στήνει ολόκληρο σχέδιο για να στηρίξει τον ισχυρισμό της.

Ο Ιάσωνας ενημερώνεται πως η Ελπίδα ήταν εκείνη που κάρφωσε στην αστυνομία ότι τραυμάτισε το Μάρκο την βράδια τον αρραβώνα του με την Ευγενία και αυτή είναι η σταγόνα που κάνει το ποτήρι να ξεχειλίσει. Εξοργισμένος, εισβάλει στο σπίτι και απειλεί να την σκοτώσει.

Η Μαριέττα όμως που τον ακολουθεί, καταφέρνει να τον σταματήσει και να αποτρέψει ένα ακόμα σκάνδαλο. Λίγο αργότερα, η Αλεξάνδρα αποκαλύπτει στον σύζυγό της, πως η μητέρα του συναντιέται ακόμα με τον Παράσχο και ο Ιάσωνας γίνεται έξαλλος.
Η Ευγενία, προβληματίζεται ακόμη για το αν έχει πάρει τη σωστή απόφαση για το γάμο ,επιδιώκει να συναντήσει την Αλεξάνδρα και μόλις το καταφέρνει την ρωτάει ευθέως αν έχει ακόμα συναισθήματα για το Μάρκο, γιατί όπως της εξηγεί δεν θέλει να χτίσει την ευτυχία της στην δυστυχία κάποιου άλλου.

 

Ο Μάρκος μαθαίνει από το Φίλιππο πως ο άνθρωπος που πήγε να σκοτώσει το Στέφανο εκτελούσε εντολές από το Δεμερτζή και πως τώρα στη φυλακή που βρίσκεται έχει πολλά Προνόμια αφού ο μεγάλος του αντίπαλος τον στηρίζει οικονομικά. Έξαλλος από θυμό, παίρνει το όπλο του και πηγαίνει να τον αντιμετωπίσει. Είναι αποφασισμένος για όλα ακόμα και να τον σκοτώσει. Επειδή τόλμησε να επιχειρήσει να δολοφονήσει το Στέφανο η Ευγενία, που δεν αντέχει πια αυτό που γίνεται, τον ακολουθεί με το αυτοκίνητο και του κλείνει το δρόμο.

Του δίνει τελεσίγραφο ή το πιστόλι σου ή εγώ. Ο Στέφανος από την ένταση παθαίνει νέο καρδιακό επεισόδιο και καταλήγει στο νοσοκομείο να νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Η Γεωργία έξαλλη με τη Στέλλα που γυροφέρνει τον άντρα της, της δίνει να κάνει τις πιο δύσκολες δουλειές ενώ παράλληλα παρακολουθεί τις κινήσεις του Στρατή. Εκείνος την αντιλαμβάνεται και είναι πολύ προσεκτικός όμως στο μεταξύ, η Στέλλα, έχει αναγούλες και συνειδητοποιεί, πως η εγκυμοσύνη της, πολύ γρήγορα θα γίνει γνωστή και προσπαθεί να βρει μια λύση.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Κάνε ότι κοιμάσαι: Συλλαμβάνεται η Βικτωρία-Στα δύσκολα ο Νικόλας!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σαρωτικός κόντρα στον Γκρίκσπορ και άνετα στους «16» της Μελβούρνης (vids)

Μαύρο Ρόδο: Τέλος τα ράσα για την Ελισάβετ-Ο κλοιός γύρω από τον Βίκο σφίγγει!