Η Ελπίδα στη σειρά Έρωτας Φυγάς προσπαθεί να μάθει με ποιον έχει σχέση η Χαρά και γιατί της το κρύβει, ενώ η Δήμητρα, με τη βοήθεια του Σπύρου, ψάχνει το παρελθόν της οικογένειας του Φίλιππου την εποχή της Κατοχής. Ο Νικόλας αποκαλύπτει στον Μάρκο ότι είναι ερωτευμένος με την Άννα και περιμένει να υποστεί τις συνέπειες, ενώ ο Στρατής και η Στέλλα συνεχίζουν το επικίνδυνο παιχνίδι τους πίσω από την πλάτη της Γεωργίας, όμως αυτήν τη φορά η τύχη δεν θα είναι με το μέρος τους.

Όταν η Ελπίδα ανακαλύπτει ότι ο εραστής της Χαράς είναι ο Μήτσος, εισβάλλει έξαλλη στο σπίτι της και την ξεμπροστιάζει. Όμως στο τέλος, καταλαβαίνουν ότι κορόιδευε και τις δύο και αποφασίζουν να τον αντιμετωπίσουν μαζί. Μόνο που αυτή η κουβέντα θα καταλήξει πολύ άσχημα, με εκείνον νεκρό και τις δυο τους ενωμένες στο εξής για πάντα! Μέσα στη δίνη των τελευταίων εξελίξεων, Μαργέτα και Στέφανος περνούν μια νύχτα μαζί, την ώρα που οι γονείς του Νικόλα προσπαθούν να ξεριζώσουν την ‘Αννα από το μυαλό του γιου τους.

Τώρα πια που οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά, ο Ιάσονας αποφασίζει να εναντιωθεί στη μητέρα του και να πάει την Αλεξάνδρα στο παιδί τους. Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος συμβουλεύει τον Μάρκο να αφήσει πίσω του ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα και να προσπαθήσει να φτιάξει τη ζωή του από την αρχή με την Ευγενία δίπλα του. Πολύ γρήγορα, όμως, η μοίρα φέρνει ξανά τους δύο πρώην εραστές πρόσωπο με πρόσωπο, λες και δεν θέλει να τους αφήσει να ξεχάσουν…

Αλεξάνδρα και Μάρκος συναντιούνται σε μια εκδήλωση στη λέσχη και η συνάντηση αυτή γίνεται αφορμή για μια οδυνηρή κουβέντα. Εκείνος της λέει να τον αφήσει ήσυχο και εκείνη βεβαιώνεται ότι δεν έλαβε το γράμμα της και τα βάζει με τη Ρηνιώ, που δεν του το έδωσε ποτέ… ‘Επειτα, βλέπει στην εφημερίδα την είδηση των αρραβώνων του με την Ευγενία και καταρρακώνεται. Παρ’ όλα αυτά, ο γάμος αυτός είναι η προϋπόθεση που βάζει ο Ιάσονας προκειμένου να της επιστρέψει οριστικά το παιδί και να συνεχίσουν τη ζωή τους ως οικογένεια!

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OPENtv (@opentvgr)


Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος ο Πάνος -Ο Ευθύμης φορτώνει τον φόνο στον Μαθιό

Αυτόν τον μπακ παίρνει ο Ολυμπιακός – Τι θα γίνει με Μαρσέλο

Ποιος Παπαδόπουλος: Επιστρέφει με νέα πρόσωπα που θα φέρουν το πάνω κάτω!