Ο Μάρκος ονειρεύεται τη στιγμή που θα είναι μαζί με τον γιο του τον Γιωργάκη στη σειρά Έρωτας Φυγάς και θα τον έχει για πάντα κοντά του, όπως και την Αλεξάνδρα.

Μέχρι να γίνει αυτό όμως υπάρχουν ακόμη ανυπέρβλητα εμπόδια. Όμως πραγματικά ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει αναπάντεχα πως το μυστικό για το παιδί του με την Αλεξάνδρα δεν είναι τόσο κρυφό όσο πίστευε. Αυτό όμως είναι το λιγότερο που τον ανησυχεί, καθώς η Αλεξάνδρα αρχίζει πλέον να αμφιβάλει για όλους τους άντρες που περιστοιχίζουν τη ζωή της.

Του λέει πως πρέπει να μείνουν λίγο μακριά ο ένας από τον άλλο γιατί δεν είναι εύκολο να διαχειριστούν αυτό που συμβαίνει.

Στο μεταξύ ο Στέφανος και η Μαργέτα προσπαθούν να πείσουν τον Μάρκο και τον Ιάσονα αντίστοιχα να βρουν μια κοινώς αποδεκτή λύση για το παιδί τους. Όμως οι προσπάθειες και των δύο πέφτουν στο κενό, αφού το άσβεστο μίσος τους δεν αφήνει περιθώρια για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση.

Η Αλεξάνδρα εξακολουθεί να κρατά τον Μάρκο μακριά από τον Γιωργάκη λέγοντάς του να μην το αναστατώνει μετά το ατύχημα που είχε.

Από την άλλη, ο Μάρκος περιμένει διακαώς τη στιγμή που ο γιος του θα γίνει καλά, προκειμένου να τον πάρει μαζί του. Αργότερα ο Μάρκος και ο Ιάσονας τελικά δέχονται να συζητήσουν, αλλά η συνάντηση δεν εξελίσσεται όπως περίμεναν ο Στέφανος και η Μαργέτα.

Η πρότασή τους, σχετικά με τις ζωές των δύο ζευγαριών, δεν γίνεται αποδεκτή και τα πράγματα οξύνονται.
Ο Ιάσονας είναι αηοφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μη χάσει τον Γιωργάκη και είναι έτοιμος να ανοίξει τα χαρτιά του μπροστά σε όλους. Αποκαλύπτει στους εργάτες ότι γνωρίζει ότι ο Γιωργάκης είναι παιδί του Μάρκου από την αρχή και παντρεύτηκε την Αλεξάνδρα γιατί τη λυπήθηκε. Δεν ήθελε να αφήσει, παρά τα λάθη της, μια γυναίκα μόνη με ένα παιδί στην αγκαλιά στους δρόμους.

Έτσι παρουσιάζει έμμεσα τον εαυτό του ως μεγαλόψυχο και την Αλεξάνδρα ως ελαφρών ηθών. Ο Μάρκος το ακούει κι εξοργισμένος παίρνει κρυφά το παιδί κι εξαφανίζεται. Ο Ιάσονας υποπτεύεται τη Ρηνιώ ως συνένοχη για την εξαφάνιση του μικρού όμως εκείνη αρνείται κάθε ανάμειξη με την αρπαγή του παιδιού.

Η Αλεξάνδρα πάει να τρελαθεί στη σκέψη ότι ο γιος της δεν είναι στην αγκαλιά της. Υποψιάζεται ότι τον έχει πάρει ο Μάρκος και θυμώνει ακόμη περισσότερο που κι αυτός κάνει τα ίδια με τον Ιάσονα. Ενώ όλοι αγωνιούν για τον Γιωργάκη, εμφανίζεται μπροστά τους ο Μάρκος και τον έχει μαζί του.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Ο Γιατρός: Ανατροπή με τα επεισόδια-Θα προβληθούν λιγότερα!

Οι οδηγοί της F1 παίζουν με την φωτιά και η FIA δίνει απαντήσεις για το επικίνδυνο GP του Κατάρ

Σασμός: Τέλος την Δευτέρα-Τι έχει συμβεί;