Ο Μάρκος, μετά την αποτυχημένη απόπειρά τους να το σκάσουν με την αγαπημένη του  και τα παιδιά τους απ’ το Κιάρι στη σειρά Έρωτας Φυγάς, συλλαμβάνεται και ανακρίνεται.

Η Αλεξάνδρα όμως αγνοείται και ο ίδιος θεωρείται ύποπτος για την εξαφάνισή της! Ο Στέφανος εμφανίζεται δημόσια στο Κιάρι και οι παρακρατικοί τον εντοπίζουν αμέσως.

Τα νέα φτάνουν στο αφεντικό τους και ετοιμάζονται για το τελειωτικό χτύπημα. Στο μεταξύ, η Γεωργία και ο Στρατής μπλέκονται, άθελά τους, σε μια υπόθεση δολοφονίας.

Η Άννα ζητά από τη Ρήνιω να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον Νικόλα και πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους, ώστε να μην κατηγορηθούν άδικα, μιας και ο Στρατής είχε προηγούμενα με το θύμα.

Ο Μάρκος παραμένει στη φυλακή και όσο η Ευγενία και ο Ιάσωνας ετοιμάζονται να του κάνουν μήνυση για την απαγωγή των παιδιών τους, η Αλεξάνδρα επιστρέφει πίσω στο αρχοντικό και μαθαίνει ότι μετά το μνημόσυνο της Μαργέτας ο Ιάσωνας έχει κανονίσει τα πάντα για να φύγουν οικογενειακώς για Αμερική!

Μια απρόσμενη τροπή, όμως, στη συμφωνία του Ιάσωνα με τους Γερμανούς θα του αλλάξουν τα σχέδια, γεγονός που ανακουφίζει προς στιγμή την Αλεξάνδρα. Ξέρει όμως ότι η ζωή μαζί τους θα δυσκολέψει περισσότερο…

Ο Στέφανος βρίσκεται στη Μεσσηνία μακριά από την πολυαγαπημένη του Μαργέτα, όταν εκείνη, επιστρέφοντας στο σπίτι της στην Κηφισιά, δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Η Άννα σε δύσκολη θέση-Έτσι θα τελειώσει η καριέρα της;

UEFA Ranking Ελλάδα: Αυτό είναι το ιδανικό ξεκίνημα

Χρηστίδου εναντίον Λιάγκα- Σκληρή κόντρα στην ελληνική τηλεόραση με φόντο τα κιλά