Ο Μάρκος παραμένει υπό κράτηση στη σειρά Έρωτας Φυγάς και η Ευγενία με τον Ιάσονα ετοιμάζονται να του κάνουν μήνυση για την απαγωγή των παιδιών τους.

Η Αλεξάνδρα βρίσκεταιται και πίσω στο αρχοντικό και μαθαίνει ότι μετά το μνημόσυνο της Μαργέτας ο Ιάσονας έχει κανονίσει τα πάντα ώστε να φύγουν με τα παιδιά στην Αμερική.

Μια απρόσμενη εξέλιξη όμως στη συμφωνία του με τους Γερμανούς θα του αλλάξει τα σχέδια… Η Μαργέτα, μακριά πλέον από τον Στέφανο, που βρίσκεται πίσω στη Μεσσήνη, δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη όταν επιστρέφει στο σπίτι της στην Κηφισιά. Η σχέση του Μάρκου και του Στέφανου κλονίζεται στον απόηχο των προηγούμενων γεγονότων, αφήνοντας και τους δύο σε άσχημη κατάσταση. Παράλληλα, η Αλεξάνδρα προσπαθεί να μεταπείσει τον Ιάσονα, ώστε να μη μετακομίσουν στο εξωτερικό, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος.

Η αδιαλλαξία του δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη την Ουρανία, παρατηρεί τη συμπεριφορά και τον προειδοποιεί πως, αν δεν μαλακώσει, θα χάσει και την Αλεξάνδρα αλλά και την ίδια. Ενόσω η Χαρά πολεμά με τον τρόπο της τον Ανδρέα, η Νάντια φαίνεται να δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τις νοσηρές βλέψεις του Σωκράτη και βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο Φάνης συνεχίζει να επικοινωνεί με τη… μυστηριώδη γυναίκα και τώρα καταστρώνουν ένα νέο σχέδιο. Ο Στρατής προσπαθεί να ξεφορτωθεί το πτώμα του Μίμη, για να μην έχει χειρότερα μπλεξίματα.
Ο μεγαλογιατρός που κλήθηκε να δει την Ελπίδα ανακοινώνει ότι θα συνέλθει. Στο μεταξύ, εντοπίζεται το πτώμα του Μίμη… Ο Μάρκος έχει αποδεχτεί την ήττα του από τον Ιάσονα και η στάση του μαλακώνει προς όλους. Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να κερδίσει χρόνο στη Μεσσήνη. Η Νάντια επίσης, για να μην την πάρει ο Σωκράτης βίαια. Από την άλλη, η Άννα συμβουλεύει τη Ρηνιώ να δώσει κι άλλη ευκαιρία στον Νικόλα. Η Νότα αναθέτει σε κάποιον να μάθει τα πάντα για την ‘Αρτεμη.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη εκβιάζει τον Δημοσθένη-Θέλει να βάλει τέλος στην εγκυμοσύνη της Ξένιας

Τα αφεντικά της Mercedes και Ferrari λογοδότησαν στην FIA για τις ντροπιαστικές αντιδράσεις τους

Ο Παράδεισος των Κυριών: Τέλος ο Σίμος-Τον διώχνει ο Ντίνος-Σύννεφα στη σχέση με την Μιράντα