Καθηλωτικός συνεχίζεται ο Έρωτας Φυγάς με το τέλος που έρχεται να αναμένεται να κόψει την ανάσα. Η Αλεξάνδρα θα ξεπεράσει τα όριά της με τη φυλακή να μοιάζει ο τόπος που θα βρίσκεται στη δεύτερη σεζόν.

Οι ιστορίες στη σειρά όμως είναι πολλές και το ενδιαφέρον παραμένει μεγάλο και για αυτές. Μία από αυτές τις ιστορίες είναι και αυτή της εισαγγελέας Νάντιας που έφυγε από την Αθήνα για να γλιτώσει από τον κακοποιητικό άντρα της.

Η ηθοποιός Ζωή Ναλμπάνη μίλησε στο περιοδικό Tivi σίριαλ για το ρόλο της Νάντιας τον οποίο υποδύεται και για όλα όσα την ενώνουν με την Άννα, την κόρη του άντρα που αποδεικνύεται το μεγαλύτερο στήριγμά της.

Η Νάντια είναι περήφανη για την Άννα που βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει την κακοποιητική συμπεριφορά. Η ίδια βρήκε δύναμη από το κορίτσι που έκανε κάτι που αυτή δε μπόρεσε ποτέ. Γι’αυτό και στη συνέχεια ομολόγησε στον Μιχάλη τα πάντα.

Στο μεταξύ η Ελπίδα προσπάθησε με δόλιους τρόπους να χωρίσει το ζευγάρι όμως δε τα καταφέρνει. Η ραδιούργα Ελπίδα όμως δύσκολα θα το βάλει κάτω.

Όσον αφορά τον πρώην άντρα της Νάντιας, αφότου μαθαίνει ότι την ψάχνει να τη βρει φοβάται και πιστεύει πως μπορεί να τον δούμε σύντομα στη σειρά.

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Ελληνική Showbiz – Gossip: Η νίκη της Μπέη στο MasterChef, ο Ηλίας Καζόλι και η εμμονή του Λιάγκα με το Pride

Μαύρο Ρόδο: Αυτό είναι το «βάσανο» της Θεοδότης

Survivor All Star trailer 18/6: Ο Λιανός ανακοινώνει την αλλαγή σε ατομικό – Ο αγώνας κατάταξης