Το Μαύρο Ρόδο μας μύησε στον κόσμο των μοναστηριών τη φετινή σεζόν με τη σειρά του Mega να επικεντρώνεται στις μοναχές της «Γερακιανής» και το πως αυτές μετά από δυσκολίες που πέρασαν αποφάσισαν να συνεχίσουν τη ζωή τους.

Μία από αυτές της μοναχές είναι και η Θεοδότη την οποία βλέπουμε συχνά πυκνά να μεταφέρει μηνύματα του Πέτρου στην Ελισάβετ και αντίστροφα.

Η ηθοποιός Ήρα Ρόκου που υποδύεται τη Θεοδότη μίλησε στο περιοδικό Tivi σίριαλ για το ρόλο και τι μυστικά κρύβει.

Η Θεοδότη έχει «καεί» στο παρελθόν από έρωτα και τη βλέπουμε να το αναφέρει. Προτρέπει μάλιστα την Ελισάβετ να αλλάξει δρόμο, μακριά από τον Πέτρο για να γλιτώσει τον πόνο που θα της φέρει αυτός ο έρωτας. Ωστόσο, παρά το παρελθόν της, η Θεοδότη θέλει να δει την Ελισάβετ ευτυχισμένη και πολλές φορές της μεταφέρει μηνύματα του Πέτρου κάνοντας τον διαμεσολαβητή.

Την ίδια ώρα με όλα αυτά στη μονή η κατάσταση είναι περίεργη από τότε που ανέλαβε την ηγουμενία η Κασσιανή. Οι υπόλοιπες μοναχές έχουν μία «συμμαχία» εναντίον της προσπαθώντας να προστατέψουν την πίστη τους.

Όσον αφορά το μεγάλο μυστικό της Θεοδότης, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, υπάρχει κάτι που τη βασανίζει. Ο λόγος για το θάνατο της οικογένειάς της για τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο την ίδια και το έχει μοιραστεί με τις αδελφές της.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής

Όλες οι ειδήσεις

Ελληνική Showbiz – Gossip: Η νίκη της Μπέη στο MasterChef, ο Ηλίας Καζόλι και η εμμονή του Λιάγκα με το Pride

Μαύρο Ρόδο: Βίκος και Φιλαρέτη τέλος-Αρνείται την ίδια του τη μάνα!

Survivor Στατιστικά 17/6: Το TOP-5 είναι γυναικεία υπόθεση