Ελληνική Showbiz – Gossip: Δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι και σιωπηλοί στο εθνικό πένθος, που κήρυξε η ελληνική κυβέρνηση λόγω του ναυαγίου στην Πύλο. Θα ήθελα να ήξερα για πόσα ακόμη χρόνια θα θρηνούμε θύματα που ψάχνουν να βρουν ένα καλύτερο αύριο για αυτούς και τα παιδιά τους.

Σε άλλα νέα η Δευτέρα ήταν η πρώτη μέρα της τελικής εβδομάδα του Master Chef, που φθάσαμε στην Τετάρτη με την ανακήρυξη της Μαρία Μπέη ως τη δεύτερη ελληνίδα Master Chef. Παρά τη φημολογία ότι νικητής θα ήταν ο
Νίκος Τράκας τελικά νικήτρια στέφθηκε η Μαρία.

Τι κρατάμε από το φετινό Master Chef? Εννοείται τους τρεις κριτές, που με τις ατάκες τους κέρδισαν για άλλη μια φορά το κοινό. Την Μαρία Μπέη που κέρδισε το κοινό παρά την αρχική αρνητική διάθεση που είχαν απέναντί της. Κερδισμένος επίσης ήταν και ο Ηλίας Καζόλι, που στο Master Chef 5 δεν είχε δείξει ούτε το αληθινό του πρόσωπο ούτε το μαγειρικό του ταλέντο.

Μετά τη συμφιλίωση Βίσση και Βανδή, φέτος είχαμε και τη συμφιλίωση μεταξύ των Καζόλι και Μπέη με τον πρώτο να δηλώνει το βράδυ του τελικού ότι πρέπει να το σηκώσει το κορίτσι μας (κορίτσι μας = Μαρία Μπέη). Ποιος να τους τα έλεγε 3 χρόνια πριν ότι μέσα από το Master Chef το beef τους θα διαλυόταν και στο τέλος θα γίνονταν φίλοι … να δείτε που στο τέλος θα γίνουν κουμπάροι … ! Κλακέτα χτύπησε Master Chef 7 ΤΕΛΟΣ! Κλείνοντας το show οι κριτές μας ενημέρωσαν ότι οι αιτήσεις για το Master Chef 8 άνοιξαν και δεν μπορούμε να φανταστούμε αυτά που θα μας δείξουν. Εδώ είμαστε να τα δούμε!

Την Πέμπτη κάθισα να δω λίγο Breakfast@Star λόγω του τελικού του Master Chef και ότι θα είχαν backstage από το Master Chef και καλεσμένη τη Μαρία Μπέη. Δε θέλω να γίνω εμμονική, ούτε κακοπροαίρετη αλλά έβλεπα τη συνέντευξη του Ετεοκλή στη Μπέη και το πράγμα δε τσούλαγε καθόλου. Yπάρχει λόγος που κάποιοι άνθρωποι σπουδάζουν δημοσιογραφία για να ξέρουν να παίρνουν συνεντεύξεις από τους καλεσμένους τους ή και κάποιοι το έχουν έμφυτο το ταλέντο στο να κάνουν αυτή τη δουλειά. Θέλω πολύ εμπειρία ακόμη και δε θέλω να φανώ μάντης κακών μαντάτων, αλλά δε μου φαίνεται ποτέ ότι θα το καταφέρει. Δε θέλω να γίνω κακιά απλά σαν απλός τηλεθεατής δε μου άρεσε καθόλου αυτό που έβλεπα και άκουγα και νομίζω ότι έφερε πολλές φορές σε αμηχανία την καλεσμένη τους.

Τι μας έκανε εντύπωση την εβδομάδα που μας πέρασε:

  1. Κλασσικός Γιώργος Λιάγκας που πάλι ασχολείται με ένα θέμα, στην προκειμένη με το Pride, και να γίνεται viral και όλοι να ασχολούνται μαζί του .. ένας μήνας έμεινε κάνε υπομονή θα πας διακοπές και θα ηρεμήσεις λίγο.
  2.  Στο Πρωινό θα μείνουμε που μάθαμε ότι η Μαρία Κορινθίου θα αποχωρήσει και ότι ο Γιώργος αναζητά παρουσιάστρια για τα γυναικεία θέματα .. όχι ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ
  3.  Το SURVIVOR συνεχίζεται τώρα για ποιο λόγο δεν το γνωρίζω ακριβώς … δεν πάει ρε παιδιά … ααα για όποιον το βλέπει γίνεται πλέον ατομικό … δηλαδή με άλλα λόγια θα σφαχτούν για το ποιος θα στεφτεί νικητής.
  4. Μάθαμε το λόγο που η Ελενή Μενεγάκη έχει κάνει μπλοκ την Κατερίνα Καινούργιου, καλά δε σκάγατε κιόλας αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται ρε αδερφέ.
  5.  Το beef μεταξύ Παπανώτα και Χριστοπούλου καλά κρατεί.
  6.  Όσο περιμένατε δεύτερο debate μάλλον θα μείνετε με την όρεξη (μμμμ δε νομίζω ότι αγωνιούσαμε)
  7.  Τα σχολεία έκλεισαν, γονείς υπομονή 3 μήνες έμειναν μέχρι τον αγιασμό!

Ας ελπίσουμε αυτό το σαββατοκύριακο να το είναι το τελευταίο με κακοκαιρία και το καλοκαίρι να μας κάνει τη χάρη και να μας έρθει!

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ήρθε το τέλος του Χρήστου-Χαροπαλεύει ύστερα από εγκεφαλικό!

Μαύρο Ρόδο: Βίκος και Φιλαρέτη τέλος-Αρνείται την ίδια του τη μάνα!

Survivor Στατιστικά 17/6: Το TOP-5 είναι γυναικεία υπόθεση