Το «Εκτός Υπηρεσίας», η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, έρχεται από την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, και κάθε Δευτέρα – Τρίτη στις 21:00, και θα αποδειχθεί «εγκληματικά»… ξεκαρδιστική!

Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε ότι Καμπανάκι και Ποθητό, τα δύο χωριά που άλλοτε μάλωναν αλλά εδώ και χρόνια τα έχουν βρει και αποφασίζουν να θυμηθούν τα παλιά μπας και καταφέρουν να σώσουν το αστυνομικό τους τμήμα, που κινδυνεύει με λουκέτο. Τι γίνεται όμως στο χωριό όταν γίνουν γνωστές οι μεταθέσεις;

Η Ανκίτσα δεν μπορεί να καταπιεί το γεγονός ότι θέλουν να της πάρουν από κοντά της τον γιο της τον Μένιο αφού του έδωσαν μετάθεση! Έτσι όλο το βράδυ κάθεται και χτυπιέται! Στο μεταξύ, οι τρεις αστυνομικοί βάζουν στόχο να κλέψουν τα οστά του Ντάντουλα. Αλλά πώς θα γίνει αυτό αφού τα έχουν στα χέρια τους ο παππούς Σβίγγος και η γιαγιά Μπόμπα; Πόσο… τυχεροί αλλά και δαιμόνιοι μπορεί να είναι για να καταφέρουν να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους;

Το γλέντι του αποχαιρετισμού των τριών αστυνομικών έχει στηθεί για τα καλά στην ταβέρνα του Γιάνναρου που όμως γιορτάζει και για τον ερχομό της κόρης του Λίζας που επιτέλους γύρισε στο νησί!

Έρχεται όμως η επόμενη μέρα και το νησί του Κάβουρα είναι από νωρίς στο πόδι για να γιορτάσουν την επέτειο του Ντάντουλα!  Ο χορός δίνει και παίρνει και οι κάτοικοι φαίνεται πως καλοπερνάνε τρώγοντας νταντουλόπιτες μέχρι που έρχεται η ώρα για την επανένωση των λειψάνων του Ντάντουλα.

Τότε είναι που ο Σβίγγος αντιλαμβάνεται ότι τα οστά δεν είναι στο κουτί που έπρεπει να είναι και όλοι είναι με το δάχτυλο στη… σκανδάλη αφού το μίσος ανάμεσα στα δύο χωριά μάλλον δεν έσβησε ποτέ!

΄

 

Όλες οι ειδήσεις

Εκτός Υπηρεσίας: Έγκλημα στον Κάβουρα – Βεντέτα ανάμεσα στα χωριά

Τηλεθέαση: Συναγερμός με μονοψήφια για Λιάγκα και ANT1 – Σάρωσε η ΕΡΤ με το Κάνε ότι κοιμάσαι

Άγρια Γη: Σε σοκ η Ελπίδα για την απαγωγή του Νικόλα – Ο Άρης επιστρέφει στην Ελλάδα