Ο τρίτος κύκλος της σειράς της ΕΡΤ1 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο φέρνει γέλιο αλλά και ανατροπές στους Πλατανιώτες με τις εξελίξεις να είναι καθηλωτικές!

Στο προηγούμενο επεισόδιο ο Χαραλάμπης θέλησε να την «πει» στην Καλλιόπη για το καταραμένο αυγό που του δώρισε ενώ από την άλλη ο Σώτος, ο οποίος ζει μία τεράστια απελπισία και μέσα στο δράμα του θέλησε να κάνει τον ωραίο στην Καλλιόπη με αποτέλεσμα να μπει ανάμεσα στο ζευγάρι Ανανιάδη-Μαργαρίτη!

Στο 13ο επεισόδιο  Χαραλάμπης και Καλλιόπη γίνονται μαλλιά κουβάρια! Το διαζύγιο φαίνεται να είναι η μόνη λύση ενώ και ο Σώτος δε θα βγει αλώβητος από όλο αυτό!

Η Χρύσα βρίσκεται σε μία μπερδεμένη κατάσταση και το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται μοιάζει πραγματικά βουνό. Στο μεταξύ ο Πετράν μοιάζει να εξελίσσεται σε απειλή προς όλες τις κατευθύνσεις. Η Βαλέρια αποχαιρετάει το χωριό «όπως του αξίζει» και ετοιμάζεται να φύγει μια για πάντα, ενώ ο παπάς θέλει να δέσει μια πέτρα στο λαιμό του, αφού τη βλέπει μέχρι και στον ύπνο του. Τόσο η Κατερίνα όσο και η Σύλβια είναι σίγουρες πως ο Πετράν κάτι κρύβει. Μάλιστα η δεύτερη φτάνει στο σημείο να μαζέψει όλους τους κοινοβιακούς για να στριμώξουν τον Σώτο. Τι τιμωρία ετοιμάζει η παπάγια στον ψευτογκουρού και τι πήγε στραβά με τα σχέδια της Βαλέριας που φαίνεται να το πάει ντουγρού για νευρικό κλονισμό;

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Δείτε το σημερινό τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Πόσο έξυπνο είναι να βάλει το OPEN τον Έρωτα Φυγά την ίδια ώρα με τα Τρία Μίλια του STAR;

Αντώνης Ρέμος: Αυτός είναι ο μεγάλος φόβος για την κόρη του

Γλυκάνισος: Σεξουαλική παρενόχληση της Ραζάν απο τον Μπίλι – Η Αλίκη φλερτάρει τον Ραφαήλ