Ο Βολκάν της σειράς Άπιστος υφίσταται τις συνέπειες των πράξεών του και μένει μόνος του, η Ντερίν δείχνει να βρίσκει ξανά τα πατήματά της και η Ασιγιά καταφέρνει να βρει την ηρεμία. Στα τελευταία επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΪ η ζωή θα επιστρέψει στον καθένα από τους πρωταγωνιστές αυτό που του αξίζει!

ΗΑσιγιά καταφέρνει να χειραγωγήσει τον Βολκάν για να στρέψει τα πράγματα προς το μέρος της. Του ζητά να πει στην Ντερίν ότι θα χωρίσουν επειδή αγαπά εκείνη.

Εκείνος δέχεται αλλά όταν πάει σπίτι η Ντερίν τον πλησιάζει ερωτικά. Η Ασιγιά τηλεφωνεί στον Βολκάν και εκείνος λέει ότι δεν είπε τίποτα γιατί αρρώσησε η Ζεϊνέπ. Η Ασιγιά καταλαβαίνει το ψέμα και πηγαίνει απρόσκλητη λέγοντας στην Ντερίν ότι θέλει να τη χωρίσει γιατί αγαπά εκείνη. Η Ντερίν προσπαθεί να τη σκοτώσει με μαχαίρι αλλά τελικά μαχαιρώνει τον Βολκάν.

Την επόμενη μέρα εκείνος συνέρχεται και εκείνη αφήνεται ελεύθερη. Λίγες μέρες μετά ο Βολκάν γυρίζει σπίτι και λέει στην Ντερίν να χωρίσουν λίγο πριν τον συλλάβει η αστυνομία μετά από καταγγελία της Γκιονούλ.

Η Ντερίν σε κατάσταση σοκ παίρνει το αμάξι και φεύγει. Τηλεφωνεί στην Ασιγιά και της λέει ότι σήμερα θα βάλει ένα τέλος. Η Ασιγιά που καταλαβαίνει πως κάτι κακό θα συμβεί, ξεκινάει να πάει εκεί, ενώ παράλληλα ενημερώνει και τον Ονούρ. Η Ντερίν βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού και είναι έτοιμη να πέσει όταν φτάνει εκεί η Ασιγιά και τη σώζει πριν γίνει το κακό. Τότε η Ντερίν συνειδητοποιεί πως η Ασιγιά τη σώζει για δεύτερη φορά στο ίδιο ακριβώς σημείο και κλαίει στην αγκαλιά της. Η κοπέλα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και οι γιατροί αποφασίζουν να την κρατήσουν στο ψυχιατρείο. Η Γκιονούλ είναι σε απόγνωση και ευχαριστεί τον Ασιγιά που έσωσε το παιδί της.

Την ίδια ώρα ο Βολκάν προφυλακίζεται καθώς η Ντερίν δεν είναι σε θέση να καταθέσει υπέρ του πως γνώριζε για την απόκτηση τηs ακίνητης περιουσίας του.
Η μέρα για να βγει η Ντερίν από το Ψυχιατρείο έχει έρθει και η Γκιονούλ είναι εκεί για να την παραλάβει. «Ο Ονούρ ήρθε;» ρωτάει τη μητέρα της και εκείνη της απαντάει: «Δεν έφυγε ποτέ». Στη συνέχεια, η Ντερίν πάει να βρει την Ασιγιά για να την ευχαριστήσει που την έσωσε. Η Τζερέν μαθαίνει πως περιμένει αγόρι αλλά αποφασίζει να φύγει μακριά. Ο Βολκάν αποφυλακίζεται, αλλά δεν βρίσκεται κανείς εκεί και δεν έχει χρήματα. Στη γιορτή για την αποφοίτηση του Αλί και του Ντεμίρ το χαρούμενο κλίμα χαλάει ο ίδιος ο Βολκάν που εμφανίζεται απρόσκλητος και ουρλιάζει επειδή ο Ονούρ κρατάει τη Ζεϊνέπ αγκαλιά. Τότε η Ντερίν του λέει: «Είσαι έξω από τη φυλακή γιατί το αποφάσισα εγώ. Και ήθελα να βγεις, γιατί τώρα δεν θα έχεις τίποτα! Εκεί τουλαχιστον είχες ένα κρεβάτι κι ένα πιάτο φαγητό! Και τώρα συγχαρητήρια γιατί κατέστρεψες την αποφοίτηση του γιου σου».

Ο Αλί φεύγει και η Ασιγιά θυμώνει μαζί του, ενώ του λέει πως πούλησε το σπίτι της. Ο Αλί θα φύγει στο Λονδίνο και αργότερα Θα πάει και εκείνη. Στη συνέχεια τον πηγαίνει στο σπίτι που έμεναν νεαροί και του αφήνει κρυφά χρήματα.

Η τελευταία σκηνή μάς πάει 20 χρόνια μετά όπου βρίσκονται στον τάφο του Βολκάν ο Αλί και η Ζεϊνέπ, στην οποία έχει εξηγήσει όλη την ιστορία με τους γονείς τους. Ο ίδιος λέει ότι τον συγχώρεσε γιατί έβλαψε μόνο τον εαυτό του ενώ οι δύο τους λένε πως θα πάνε για φαγητό στην Ντερίν και θα έρθει και η Ασιγιά με τη δική της οικογένεια…

 Άπιστος: Απόσπασμα από παλαιότερο επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Παντρεμένος ο Ντίνος – Απόπειρα αυτοκτονίας του Πάρη – Σε σοκ η Αμαλία

Εκ των υστέρων «αντάρτικο» από την Ματίνα Παγώνη: «Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί πρέπει να επιστρέψουν στις δουλειές τους»

Τρία Μίλια: Αυτό το αντάλλαγμα ζητά ο Μάρκος από τον Τίμο για την αποφυλάκιση του