Ολα θα αρχίσουν όταν η Ασιγιά στη σειρά Άπιστος θα βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό  να εκδικηθεί την Ντερίν και τον Βολκάν για τον τρόπο που επηρέασαν τη ζωή της, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Αποφασίζει να τους τιμωρήσει: Τον μεν Βολκάν με το να χωρίσει την Ντερίν και να χάσει την πολυτελή ζωή που ζει και την Ντερίν με το να την οδηγήσει στην παράνοια.

Αρχίζει να δίνει ελπίδες στον Βολκάν πως ακόμα τον αγαπάει και πως θέλει να γίνουν ξανά οικογένεια. Εκείνος αναθαρρεί, αλλά συνεχίζει να τα θέλει όλα δικά του. Όταν πάει σπίτι του, η Ντερίν του έχει ετοιμάσει το τραπέζι και τον πλησιάζει ερωτικά. Η Ασιγιά τηλεφωνεί στον Βολκάν και εκείνος της λέει πως δεν είπε τίποτα ακόμα στην Ντερίν γιατί η Ζεϊνέπ αρρώστησε.

Η Ασιγιά που καταλαβαίνει το ψέμα του, φτάνει εκεί στο σπίτι για να ευχηθεί περαστικά. Η Ντερίν εκνευρίζεται και η Ασιγιά απευθύνεται στον Βολκάν λέγοντάς ττου να αποκαλύψει τα όσα έλεγε το πρωί. Εκείνος τα χάνει. Η Ασιγιά λέει στην Ντερίν ότι  0 Βολκάν θέλει να τη χωρίσει και εκείνη γελάει νευρικά, αρπάζει ένα μαχαίρι και προσπαθεί να τη σκοτώσει!

Πάνω στην ένταση όμως η Ντερίν καρφώνει τον Βολκάν ο οποίος μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να τον σώσουν. Στο αστυνομικό τμήμα η Ντερίν σε έξαλλη κατάσταση φωνάζει ότι είναι αθώα όταν ο Ονούρ, ένας νεαρός δικηγόρος, που ενδιαφέρεται για εκείνη, αναλαμβάνει την υπεράσπισή της. Ευτυχώς την επόμενη μέρα ο Βολκάν συνέρχεται και η Ντερίν αφήνεται ελεύθερη μέχρι να γίνει η δίκη.

Λίγεs μέρες μετά ο Βολκάν παίρνει εξιτήριο στη σειρά του ΣΚΑΪ  και επιστρέφει σπίτι, όπου εξηγεί στην Ντερίν πως θα χωρίσουν γιατί αγαπά την Ασιγιά. Εκείνη πέφτει στα πόδια του και τον παρακαλάει να μείνει. Η αστυνομία φτάνει εκεί και τον συλλαμβάνει ύστερα από καταγγελία της Γκιονούλ!

Η Ντερίν μετά τη σύλληψη του Βολκάν και σε κατάσταση σοκ παίρνει το αμάξι και φεύγει. Τηλεφωνεί στην Ασιγιά και αφήνει υποννοούμενο ότι θα κάνει κάτι κακό στον εαυτό της. Η ίδια το καταλαβαίνει και πάει στο σημείο. Βλέπει την Ντερίν ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της και τη σώζει για δεύτερη φορά!

 Άπιστος: Δείτε το σημερινό τρέιλερ!

Όλες οι ειδήσεις

Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος για Ασιγιά , Ντερίν, Νιλ, Τζερέν και Ντεριά

Τηλεθέαση: Τρίτη και φαρμακερή ο Λιάγκας – Η Σκορδά τον τελείωσε ξανά – Χαμός για το αν θα ανέβουν τα νούμερα

Η γη της ελιάς: Μαχαιρώνουν την Αθηνά στη φυλακή – Ο Δημοσθένης μάρτυρας υπεράσπισης της