Η Ντερίν πηγαίνει στον προαύλιο χώρο του ιδρύματος για να πάρει λίγο αέρα στη σειρά Άπιστος, αλλά εκεί βρίσκει σχεδόν αναίσθητες τις δύο γυναίκες, την Ασιγιά και τη Λεϊλά, και πάνω στον πανικό της πιάνει το ξύλο με το οποίο χτυπήθηκαν και αρχίζει να φωνάζει. Οι υπόλοιπες γυναίκες ακούν τις φωνές και πηγαίνουν αμέσως στο σημείο, όπου αντικρίζουν το θέαμα.

Λίγα λεπτά μετά, η Ασιγιά ανακτά τις αισθήσεις της και προσπαθεί με όση δύναμη έχει να ελέγξει την κατάσταση της Λεϊλά, μέχρις ότου έρθουν το ασθενοφόρο και η Αστυνομία.’Επειτα, λοιπόν, η Ασιγιά και η Λεϊλά μεταφέρονται στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ η Αστυνομία προχωρά στη σύλληψη της Ντερίν, καθώς πιστεύουν πως εκείνη είναι η ένοχη στη σειρά του ΣΚΑΪ. Στον απόηχο της βίαιης επίθεσης που δέχθηκε η Λεϊλά, βγαίνει τυχαία στην επιφάνεια μια παλιά ιστορία που συνδέει τον Αράς και τον Χαλούκ.

Ώρες μετά, η Ντερίν απαλλάσσεται από τις κατηγορίες γιατί η Νιλ αναλαμβάνει την ευθύνη! Στην προσπάθειά της να προστατεύσει την Ασιγιά, χτύπησε τη Λεϊλά και τώρα πρέπει να πληρώσει τις συνέπειες. Οι ώρες περνούν, η Λεϊλά συνέρχεται επιτέλους και είναι διατεθειμένη να μη ζητήσει την δίωξη της Νιλ για την πράξη της, με την προϋπόθεση ότι η Ασιγιά δεν θα κάνει μήνυση στην ίδια που τπς επιτέθηκε πρώτη.’Οπως και γίνεται. Στη συνέχεια, η Ασιγιά ζητάει από τον Αλί να δώσει μία ευκαιρία στον Αράς και να τον γνωρίσει καλύτερα, γιατί οι δυο τους αποφάσισαν πως θέλουν να είναι μαζί. ‘Ομως το αγόρι, μπροστά στην προοπτική μιας τόσο μεγάλης αλλαγής, αντιδρά έντονα. Μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το σπίτι, με σκοπό να μείνει ξανά με τον πατέρα του, τον Βολκάν.

Άπιστος: Δείτε το σημερινό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Άπιστος επόμενα επεισόδια: Η Ασιγιά δολοφόνος του Χαλούκ

Έρωτας φυγάς: Η υπόθεση και φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς του OPEN που θα σαρώσει

Ο Παράδεισος των Κυριών: Λάμψη και θανάσιμα μυστικά