Η καρδιακή ανακοπή που απέβη μοιραία για τον Χαλούκ στη σειρά Άπιστος βάζει στο στόχαστρο την Ασιγιά την οποία θεωρούν υπεύθυνη για το θάνατο του ισχυρού επιχειρηματία. Όμως ποια είναι η αλήθεια; Και πού θα οδηγήσει αυτός ο νέος πόλεμος που ξεσπάει;

Ο Αράς καταφέρνει επιτέλους να συναντηθεί με τη μητέρα του και περνάνε χρόνο μαζί. Την ίδια ώρα, η Ασιγιά και ο Aράς αποφασίζουν να προχωρήσουν τη σχέση τους στο επόμενο βήμα, όμως το παρελθόν και των δύο θα προσπαθήσει να τους αλλάξει τα σχέδια πάση θυσία. Ο Βολκάν ζητάει από τον Χαλούκ ένα χρηματικό ποσό προκειμένου να πάρει πίσω από τον Aράς το σπίτι που αγόρασε για τον Αλί, αλλά εκείνος αρνείται να τον βοηθήσει. Η κατάσταση όμως μεταξύ των δύο αντρών ξεφεύγει ξανά και τότε ο Βολκάν του αποκαλύπτει ότι ο Χαλούκ έκρυβε τη μητέρα του για 35 χρόνια. Εκείνος γίνεται έξω φρενών. Πηγαίνει στη μητέρα του και απαιτεί εξηγήσεις. Βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση ενώ η Ασιγιά προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Τότε η μητέρα του Αράς αποκαλύπτει ότι στη φωτιά την απείλησε και της είπε ψέματα ότι τον έχασε. Έτσι παραδέχθηκε ότι φοβήθηκε να πει την αλήθεια. Η οργή του Αράς θα έχει ολέθριες συνέπειες και θα βυθίσει στο πένθος όλη την οικογένεια του Χαλούκ. Κι αυτό γιατί πηγαίνει στο γραφείο του στη σειρά του ΣΚΑΪ και αρχίζει να ουρλιάζει. Παρότι ο Χαλούκ ζητάει βοήθεια καθώς δεν μπορεί να ανασάνει, ο Αράς επιμένει: «Τι σόι άντρας είσαι εσύ; Πώs μπόρεσες να χωρίσεις μια μάνα από το παιδί της;».

Μετά από αυτή την ένταση, ο Χαλούκ πέφτει νεκρός! Η Ντερίν, η Γκιονούλ και ο Ντεμίρ βυθίζονται στο πένθος. Η γραμματέαs εξηγεί πως τον βρήκε στο πάτωμα αναίσθητο και τους αποκαλύπτει πωs λίγο πριν τον είχαν επισκεφτεί η Ασιγιά και ο Αράς. Έτσι η Ασιγιά μπαίνει και πάλι στο μάτι του κυκλώνα!

Άπιστος: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Άπιστος επόμενα επεισόδια: Τροχαίο-σοκ για τον Αλί!

US Open: Θεατής κουρεύτηκε την ώρα του αγώνα του Κύργιου και έγινε viral!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτές είναι οι σκηνές που θα συγκλονίσουν!