Στην Κλινική, την scripted σειρά του ΑΝΤ1 τα περιστατικά που θα μας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα φέρνουν αναστάτωση, λύπη και αγωνία!

Οι ιατρικές περιπέτειες αρχίζουν με την ξαφνική αδιαθεσία της 35χρονης λεχώνας Λουκίας, που φέρνει αναστάτωση σε όλους. Η Σωτηρία πηγαίνει στην κλινική συνοδευόμενη από τον πατέρα της Κλεάνθη με συμπτώματα φαρυγγίτιδας. Ενώ ο γιατρός ψάχνει την αιτία των συμπτωμάτων, η Σωτηρία κρατά κρυφό ένα μυστικό που σχετίζεται με την ασθένεια από την οποία πάσχει. Ο Στέργιος φτάνει στην κλινική λόγω ρινορραγίας που ξεκίνησε από το προηγούμενο βράδυ. Δεν έχει κοιμηθεί σχεδόν καθόλου και έχει ήδη αρχίσει να ανησυχεί. Η λύση στο πρόβλημα υγείας του βρίσκεται σε μια απερισκεψία του με σκοπό να ξανακερδίσει την κοπέλα του!

Η απώλεια κιλών της 19χρονης Αλέκας Θα απασχολήσει τους γιατρούς της κλινικής αλλά και τον φίλο της Μάκη και θα του δημιουργήσει ανασφάλεια μήπως τώρα που έχει χάσει βάρος, τον αφήσει για κάποιον άλλον πιο όμορφο. Ο Σταύρος είναι έναs ζογκλέρ των φαναριών που ζει στους δρόμους και φτάνει στο νοσοκομείο με έντονο πόνο στο γόνατο. Η σοβαρή κατάσταση της υγείας του Θα αποτελέσει αφορμή για να έρθει πιο κοντά και με τη μητέρα του την οποία έχει να δει αρκετό καιρό… από τότε που εκείνος έφυγε από το σπίτι τους και έκανε στροφή 180 μοιρών στη ζωή του. Ο Βασίλης, έναs παλιός φίλος του γιατρού Ανδρέα, φτάνει στην κλινική με έντονο πόνο μετά από ένα ατύχημα που είχε. Ισχυρίζεται πως αν δεν βρεθεί μια Θεραπεία που να τον ανακουφίσει από τον πόνο, θα αυτοκτονήσει. Ο Ανδρέας και η Σοφία Θα προσπαθήσουν να τον βοηθήσουν. Το πρόβλημα υγείαs του Σταμάτη με τουs έντονουs πονοκεφάλουs, προβληματίζει έντονα τουs γιατρούs τηs κλινικήs με τη ρίζα του κακού να βρίσκεται σε μια συνήθεια που έχει ο Σταμάτης.

Ο Χρύσανθος είναι ένας γκουρού αυτοβοήθειας που φτάνει στην Κλινική επειδή σε μια ομιλία του δέχτηκε επίθεση από τον πρώην σύντροφο μιας Θαυμάστριάς του.