Ποιο θα είναι το μέλλον της σειράς «Η Κλινική» στον ΑΝΤ1; Η σειρά scripted realiy, που παρουσιάζει αληθινά περιστατικά μέσα σε ένα νοσοκομείο, έχει λάβει, αρχικά, έγκριση για 30 επεισόδια. Η πρεμιέρα της «Κλινικής» στο καλοκαιρινό πρόγραμμα τόυ ΑΝΤΙ, που θα προβάλλεται καθημερινά στις 21:00, ξεκίνησε ως πείραμα.

Ανάλογα με την απήχηση και τις επιδόσεις της, θα αποφασιστεί αν θα πάρει το «πράσινο φως» για τη συνέχεια. Στην περίπτωση που τελικά εγκριθούν νέα επεισόδια, η «Κλινική» θα μετακινηθεί στην απογευματινή ζώνη 16:00 με 18:00, όπου θα βρεθεί «απέναντι» από τη νέα σειρά scripted reality του ALPHA «Αμφιβολίες» (παραλλαγή των «Οικογενειακών ιστοριών»).

ALPHA: Αμφιβολίες αντί για οικογενειακές ιστορίες

Ο Alpha ετοιμάζεται να βάλει στην καθημερινότητα μας μία νέα σειρά που στηρίζεται όμως σε κάτι που ήδη γνωρίζουμε. Οι Αμφιβολίες λοιπόν έρχονται για να αντικαταστήσουν τις Οικογενειακές Ιστορίες που χρόνια τώρα, αν εξαιρέσουμε ένα μικρό χρονικό διάστημα που είχαν διακοπεί, κράταγαν συντροφιά στους τηλεθεατές με τα τόσο… κακογραμμένα σενάρια τους.

Οι Αμφιβολίες είναι μία τηλεοπτική σειρά με κύριο θέμα των επεισοδίων του σταθμού ALPHA, κάποιον που έχει προχωρήσει στην τέλεση μίας αξιόποινης πράξης αλλά δεν στεκόμαστε σε αυτό. Αυτό που θέλει να δείξει το σενάριο είναι ο περίγυρος του δράστη και πώς μπορεί να έφτασε, αν έφτασε, σε αυτό το σημείο. Στο επεισόδιο θα υπάρχουν δικηγόροι, αστυνομικοί και δικαστές και στο τέλος του επεισοδίου θα μαθαίνουμε την ετυμηγορία του δικαστηρίου.

Πρόκειται δηλαδή για μία σειρά που φαίνεται να μοιάζει με τις Οικογενειεκές ιστορίες αλλά με μόνη διαφορά το περιεχόμενο καθώς εν προκειμένω το θέμα θα έχει να κάνει με εγκλήματα που ζητούν τη λύση τους κι όχι με κοινωνικά θέματα.