Οι αποκαλύψεις στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 συνεχίζονται και στα επόμενα επεισόδια.
Ο Ζάχος ζητάει από τον Ντούνια να κλείσει την εφημερίδα του Πέτρου και την επόμενη μέρα ο Πέτρος δέχεται στο γραφείο του μια επίσκεψη που θα τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες. Η σχέση του Δούκα με την Αντιγόνη μάλλον τελειώνει. Η εγγραφή του Ζαχαρία στο σχολείο θα προκαλέσει τριγμούς ανάμεσα στην Αιμιλία και τα υπόλοιπα παιδιά. Ο Νικηφόρος και η Ρένα αποφασίζουν να προχωρήσουν τη σχέση τους.  Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι ο Δούκας, η Μυρσίνη, αλλά και η Δρόσω! Όμως η βραδιά θα είναι επεισοδιακή.

Στα επόμενα επεισόδια ο Ζάχος δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Μπορεί μέχρι τώρα να έχει δείξει ότι είναι στο πλευρό των αδερφών Σταμίρη ωστόσο δεν παύει να είναι και στο πλευρό της Χούντας. Για αυτόν ακριβώς το λόγο θα κλείσει την εφημερίδα του Πέτρου. Μάλιστα δεν θα διστάσει να συμμαχήσει ακόμα και με τον Ντούνια για να πετύχει τον σκοπό του.

Ο ερχομός του Σταμάτη με τον μικρό Ζαχαρία φέρνει αναστάτωση σε όλο το χωριό και πιο πολύ στη Βιολέτα, που δεν ξέρει πώς να τον χειριστεί, καθώς της θυμίζει τις παλιές και άσχημες στιγμές του γάμου τους.

Την ίδια στιγμή, ο Ακύλας εκβιάζει τον Λευτέρη ώστε να πείσει τη Ζωή να επιστρέψει στο σπίτι και στον γάμο τους. Και ενώ ο Δούκας συνεχίζει να ψάχνει συμμάχους για να πολεμήσει τον Ακύλα, με αφορμή την απάτη που έκανε με το αεροδρόμιο, ο Νικηφόρος ξεκαθαρίζει στη Ρένα και στη Μυρσίνη ότι δεν θα ανεχτεί εμπλοκές στο θέμα του Σέργιου. Για ό,τι έχει να κάνει με τον γιο του, αποφασίζουν μόνο εκείνος και η Ασημίνα και κανείς άλλος!

Ο αξιωματικός θα φτάσει ακόμα πιο μακριά. Θα κατηγορήσει την Ελένη, την Ασημίνα και την Δρόσω ότι έχουν αντιστασιακή δράση.  Μάλιστα η Ασημίνα θα πάρει όλη την ευθύνη πάνω της με αποτέλεσμα να βρεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα. Η Ελένη θα έχει μία διαμάχη τόσο με τον Λάμπρο όσο και τον Πέτρο.

Άγριες Μέλισσες: Σε ποιον ανήκει το πτώμα;

Η ανεύρεση ενός πτώματος  θα ανοίξει μια υπόθεση που δεν βρήκε ποτέ δικαίωση…
Οι αρραβώνες του Νικηφόρου και της Ρένας οδεύουν σε καταστροφή μετά την εμφάνιση της Δρόσως. Η Ρένα δεν θέλει εκεί την αληθινή μητέρα του Σέργιου και της το δείχνει. Η γιορτή θα καταστραφεί; Ο Πέτρος πάει σε δίκη και η εφημερίδα κλείνει. Όμως θα ανακαλύψει σύντομα τον ηθικό αυτουργό.

Ο Σέργιος οργανώνει ένα σχέδιο με τους συμμαθητές του, που θα φέρει εκτός ορίων την Αιμιλία και θα ξεσπάσει. Ο Κυριάκος παίρνει μια πληροφορία που θα εκτροχιάσει εντελώς τη σχέση του με την Ουρανία. Μια συνάντηση της Δρόσως με τη Ρένα θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις όλων. Σε ποιον ανήκει το πτώμα;