Τις πρώτες δηλώσεις του έκανε στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ, ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης, που αποχώρησε από το Survivor.

Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα, σχολιάζοντας πως αντέδρασε όταν βγήκε από το παιχνίδι και είδε τον εαυτό του με τόσα… μούσια.

«Ο Βαλάντης είναι μια διττή προσωπικότητα, ένα ευγενικό πλάσμα με πολύ καλά στοιχεία. Στην καλύβα ήταν εξαιρετικός στις δουλειές, σας πληροφορώ πως ο Βαλάντης, ο Απόστολος και εγώ είχαμε 24 ώρες ανοιχτή τη φωτιά για να ζεσταίνονται τα κορίτσια. Ήξερα τα καλά του στοιχεία, απλά κάποια στιγμή ξεπέρασε τα ανθρώπινα όρια, είπε βαριές λέξεις απέναντι σε αυτό το κορίτσι, δεν λέγονται αυτά τα λόγια. Αν δεν ήταν το συνεργείο, δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα. Θα γινόμασταν ρόμπα σε όλη την Ελλάδα.

Στο έπαθλο επικοινωνίας με συγκίνησε και ήμουν ο μόνος που τον πλησίασα και του είπα «αυτός είναι ο αληθινός Βαλάντης, γιατί δεν προέβαλλες αυτόν τον εαυτό». Με στενοχώρησε», ανέφερε ο Θανάσης Βισκαδουράκης και στη συνέχεια δήλωσε για τη Μυριέλλα Κουρεντή:

«Της το είπα. Δεν είσαι άνθρωπος που θα έκανα παρέα. Μπαίνοντας στο παιχνίδι συνειδητοποίησα ότι έχουν μπει όλοι με στρατηγική.»

Θανάσης Βισκαδουράκης: Τι είπε για το ειδύλλιο Μυριέλλας-Κατσαούνη

Για το ειδύλλιο Μυριέλλας-Κατσαούνη είπε χαρακτηριστικά: «Διαφημίσεις» και «Πράσινα άλογα».

«Επειδή η Μυριέλλα είναι ακόμη στο παιχνίδι δεν μπορώ να πω πολλά. Θα σου έλεγα «διαφημίσεις» και ο νοών νοείτω. Της είπα ότι δεν είναι ο άνθρωπος που θα έκανα παρέα ούτε εντός ριάλιτι ούτε εκτός. Όταν μπήκα στο παιχνίδι είδα ότι όλοι μπήκαν με στρατηγικές… αυτά όμως δεν είναι του χαρακτήρα μου. Η Μυριέλλα έκλαιγε και μου έλεγε δεν θα σε ξαναψηφίσω Θανάση και μετά με ξαναψήφιζε».

«Ο Γιώργος Κατσαούνης δεν είναι καλό παιδί, τσακώθηκε με όλη την ομάδα μας πλην της Μυριέλλας. Έχασε η ομάδα την ασυλία κι αυτή αγκαλιαζόταν και φιλιόταν με τον Κατσαούνη μέσα στην πισίνα», κατέληξε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Παράλληλα, έκανε λόγο για τακτικές και στην ψηφοφορία.

«Τον Γιωρίκα τον είχα σαν γιο μου», είπε. Ενώ αναφέρθηκε στον Γιώργο Κατσαούνη λέγοντας πως «δεν είναι καλό παιδί ο Τσακατσούκας. Τον έβρισε (τον Γιωρίκα). Τσακώθηκε με όλη την ομάδα μας, πλην της Μυριέλλας.»