Οι Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1 δε φαίνεται να… ημερεύουν εύκολα! Γι αυτό και η καταιγιστική τους δράση συνεχίζεται. Ας δούμε όμως τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας.

Η Αντιγόνη μοιάζει να αμφιβάλλει για την αθωότητα του Δούκα γι αυτό και ζητά εξηγήσεις.  Στην οικογένεια Σταμίρη από την άλλη όλοι είναι ανάστατοι με τη συμπεριφορά του Σέργιου που θέλει σώνει και ντε να πάει στους παππούδες του. Η Ουρανία και ο Κυριάκος πρέπει να αντιμετωπίσουν την έντονη αντίδραση του Φώτη. Το μικρό και πανέξυπνο παιδί έχει καταλάβει πως χωρίζουν. Ο Άλκης Σαραντόπουλος στο μεταξύ έχει μια απρόσμενη πρόταση. Η Μυρσίνη είναι χαρούμενη που τους έχει πάλι όλους στο σπίτι, ενώ ο Δούκας τα βάζει όλα στην άκρη για χάρη του εγγονού του. Ο Ζάχος συγκρούεται, άλλη μια φορά, με την Ελένη που του ζητάει να πάρει μια ξεκάθαρη στάση για τα πιστεύω του. Ο Ακύλας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Μελέτη.

Άγριες Μέλισσες: Παραιτείται ο Κυριάκος;

Η Ουρανία δεν πρόκειται να δεχτεί την πρόταση του Άλκη Σαραντόπουλου για το νέο ξεκίνημα στην Αμερική. Ο επιχειρηματίας θα προσπαθήσει να την μεταπείσει αλλά ποιος ξέρει αν θα τα καταφέρει; Ο Λάμπρος και ο Πέτρος αποσπούν απ’ τον Λάκη την πολυπόθητη πληροφορία. Ο Σέργιος είναι αμετάπειστος στην απόφασή του να μείνει στο σπίτι του Δούκα και της Μυρσίνης. Η μητέρα του όμως η Ασημίνα δεν σκοπεύει ν’ αφήσει τον γιο της από τα μάτια της. Στη συνάντηση της Νομαρχίας, ο Ακύλας δείχνει να στριμώχνεται απ’ τον δικηγόρο και τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Διαφανίου. Υπάρχει όμως περίπτωση να μην τα καταφέρει ο δαιμόνιος άνδρας; Ο Κυριάκος παίρνει μια απόφαση που θα χαροποιήσει τους συγχωριανούς του και κυρίως την Ουρανία. Η Πηνελόπη και ο δικηγόρος Αλέξης Ρωστάνδης θα οδηγηθούν σε μια σημαντική αποκάλυψη. Ο Ακύλας κάνει μια πρόταση στον Δούκα που θ’ ανατρέψει τα πάντα…