Οδεύοντας προς το τέλος της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, οι εξελίξεις θα τρέχουν με τόση ταχύτητα που ακόμα και εμείς οι φανατικοί της τηλεθεατές δεν θα μπορούμε να τις… επεξεργαστούμε!

Η μυστική συνεργασία Ακύλα-Μυρσίνης, τελειώνει άδοξα αφού εκείνος για να την εκδικηθεί αποκαλύπτει τα σχέδιά τους στους Σεβαστούς και η σύγκρουση δεν αργεί να έρθει!

 

Η είδηση πως ο Ακύλας και ο Μελέτης συνελήφθησαν, έδωσε ανάσα αισιοδοξίας σε όσους προσπαθούν να αποδείξουν την ενοχή του πρώτου. Ωστόσο και οι δύο καταφέρνουν να βγουν από τη φυλακή. Βέβαια, ο Ακύλας νιώθει πια τον κλοιό να σφίγγει και γι’ αυτό θα δούμε μεγάλες αποκαλύψεις, που θα αλλάξουν τα δεδομένα.

Αρχικα, η αποφυλάκιση του Μεγαρίτη και του Μελέτη προκαλεί καινούργια αναστάτωση, κυρίως στον Δούκα, που βλέπει πως ο εχθρός του ειναι ανίκητος. Ο Σεβαστός, πιστεύοντας πως χάνει το παιχνίδι με το αεροδρόμιο, μπαίνει ξανά σε σκοτεινά μονοπάτια. Παίρνει κρίσιμες αποφάσεις κρυφά απ’ όλους και ρισκάρει τα πάντα προκειμένου να καταφέρει να βγει νικητής και να σώσει το Διαφάνι.

Την ίδια στιγμή, η Ζωή έχει στα χέρια της τον φάκελο του Θάνου με στοιχεία που καίνε τον Ακύλα. Η ίδια επιστρέφει από την Αθήνα στο χωριό και δίνει τον φάκελο στη Μυρσίνη ζητώντας της να τον παραδώσει στον Δούκα.

Ωστόσο, εκείνη θα κάνει μια αναπάντεχη ανακάλυψη.

Ανοίγει τον φάκελο, διαβάζει τα στοιχεία και βλέπει κάποιες φωτογραφίες. Ανάμεσα, όμως, σε αυτά που βλέπει διακρίνει σε μία φωτογραφία και τα πρόσωπα των επίδοξων δολοφόνων του Κωνσταντή, οι οποίοι προσπάθησαν να τον σκοτώσουν μαχαιρώνοντάς τον εκείνο το βράδυ έξω από το μαγαζί του.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας τα λέει όλα στον Δούκα!

Η Μυρσίνη αναγνωρίζει τους δύο άντρες και σοκαρισμένη διαπιστώνει πως η επίθεση στον γιο της ήταν σχεδιασμένη από τον Ακύλα. Η ίδια, φυσικά, δεν αποκαλύπτει στον Δούκα τις φωτογραφίες των αντρών που μαχαίρωσαν τον Κωνσταντή, ενώ λίγο αργότερα λήγει τη μυστική συνεργασία της με τον Ακύλα. Η κίνησή της, όμως, εξοργίζει τον Μεγαρίτη, ο οποίος δεν σκοπεύει να την αφήσει ατιμώρητη, καθώς χωρίς τη στήριξή της είναι πια μόνος. Εν τω μεταξύ, μία μεγάλη φωτιά στις Καρυές προκαλεί πανικό σε όλους αλλά και αναπάντητα ερωτήματα. Η Ελένη είναι σίγουρη για την ενοχή του Δούκα για τις φωτιές που ξέσπασαν και συγκρούεται μαζί του. Η ίδια παίρνει την απόφαση να ξεκινήσει πόλεμο τόσο με τον Ακύλα όσο και με τον Δούκα, παρά την απροθυμία όλων. Ταυτόχρονα, η Μυρσίνη δείχνει τις φωτογραφίες στον Κωνσταντή για να σιγουρευτεί για την ενοχή των δύο αντρών που απεικονίζονται, ενώ ζητάει από τη Ζωή να μην πει κουβέντα σε κανέναν. Θέλει να εκδικηθεί για όσα πέρασε ο γιος της. Την επόμενη μέρα, όμως, ο Ακύλας θα προβεί σε μία αποκάλυψη που θα φέρει ξανά τα πάνω κάτω στο σπίτι των Σεβαστών.

Ο Μεγαρίτης, θέλοντας να εκθέσει τη Μυρσίνη και να δημιουργήσει αναστάστωση στο αντίπαλο στρατόπεδο, αποκαλύπτει στον Δούκα τη συνεργ του με τη Μυρσίνη. Ο Δούκας τρελαίνεται και δεν μπορεί να πιστέψει πως ακόμη μία φορά η γυναίκα του ενήργησε πίσω από την πλάτη του και εναντίον όσων σχεδίαζε.’Ολοι συγκρούονται μαζί της, αλλά η Μυρσίνη βρίσκει έναν απρόσμενο  σύμμαχο στο πρόσωπο του Μελέτη, ο οποίος τη στηρίζει!