Η δράση της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες που συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές για τρίτη σεζόν, θα είναι καταιγιστική! Και το σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 θα είναι συναρπαστικό!

Το νέο έτος φέρνει και τα εγκαίνια του στρατιωτικού αεροδρομίου. Ο Ακύλας απειλεί ανοιχτά τον Δούκα και τη Μυρσίνη. Στο μεταξύ εκείνοι με τη σειρά τους θα πρέπει να αποφασίσουν ποια θα είναι η απάντησή τους.

Ο Παναγιώτης όπως είδαμε και χτες κατάλαβε ποιος ήταν ο ένοχος για τον βίαιο ξυλοδαρμό του! Έτσι, κατηγορεί ευθέως τον Θανασάκη πως είναι εκείνος που τον χτύπησε και ζητά από τον Άγγελο να το ερευνήσει. Η Ασημίνα θα συναντηθεί στο σπίτι του Νικηφόρου με τη Ρένα. Ωστόσο εκείνη φαίνεται αποφασισμένη να τον διεκδικήσει.

Η Δρόσω θα γνωρίσει έναν σκηνοθέτη που της κάνει μια απίστευτη πρόταση. Ο Λάμπρος που έχει διαλυθεί από την απάντηση του Υπουργείου αναζητά μια άλλη διέξοδο. Στο μεταξύ ο Ζάχος κλείνει μια μεγάλη συμφωνία για την Ελένη. Ο Λευτέρης έρχεται με άδεια. Όμως  η Ζωή νιώθει πως το παιδί της δεν είναι πια το ίδιο…

Κρούσματα κορονοϊού στις Άγριες Μέλισσες

Όπως έχουμε αναφέρει στο mediatime τα επεισόδια έχουν μειωθεί σε δύο την εβδομάδα. Δυστυχώς για εμάς τους φανατικούς τηλεθεατές. Τα επεισόδια μειώθηκαν λόγω των κρουσμάτων του κορονοϊού που χτύπησαν και τους… Διαφανιώτες!

Για το παραπάνω θέμα μίλησε ο Αιμίλιος Χειλάκης. «Βέβαια και έχουμε κρούσματα κορονοϊού στις Άγριες Μέλισσες. Τα αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία και οργάνωση. Δεν έχουν σταματήσει τα γυρίσματα. Ωστόσο είμαστε λίγο πίσω στα επεισόδια» δήλωσε ο αγαπητός ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καραβάτου στο MEGA.