Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στα επόμενα επεισόδια από τις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1.  Απαγορευμένοι έρωτες, κρυφά πάθη, αλλά και πόλεμος ανάμεσε σε Δούκα και Ακύλα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

Ο Δούκας συνεχίζει τον πολεμο εναντίον του Ακύλα με όσα μέσα διαθέτει. 0 Σεβαστός, έχοντας στο πλευρό του τα παιδιά του, σκέφτεται πως ένας τρόπος υπάρχει να βρεθεί ένα βήμα μπροστά από τον Μεγαρίτη. Και αυτός είναι να μεταφέρει ολη του την περιουσία στον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα η σχέση τους να έφτασε στα άκρα, αλλά τώρα θέλει να τους πείσει πως μόνο ενωμένοι και έχοντας εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον θα νικήσουν τον κοινό εχθρό τους.

Όπως θα δούμε, πράγματι ο Δούκας προτείνει στον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή να τους μεταφέρει όλα όσα του ανήκουν προκειμένου ο Ακύλας να μην μπορεί να ζημιώσει άλλο την περιουσία τους. Οι δύο άντρες ξαφνιάζονται με την πρόταση του πατέρα τους και ζητούν λίγο χρόνο να το σκεφτούν.

Μάλιστα, αποφασίζουν να το συζητήσουν με τις αδελφές Σταμίρη πριν πάρουν την τελική απόφαση.

Εν τω μεταξύ, και ο Ακύλας ετοιμάζει την αντεπίθεσή του. Αρχικά, χτίζει από την αρχή τους Άβαντες κάνοντας έξαλλο τον Μελέτη, που είναι αποκλεισμένος. Επίσης, ο Μεγαρίτης κατηγορεί ανοιχτά τον Δούκα πως τον απειλεί, αλλά η μεταβίβαση έχει ήδη γίνει στον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή, που αναλαμβάνουν να τα φέρουν εις πέρας από ‘δώ και πέρα.

Την ίδια στιγμή, η σχέση του Δούκα με τη Μυρσίνη φαίνεται πως διαλύεται οριστικά μετά την αποκάλυιμη πως η γυναίκα συνεργαζόταν με τον Ακύλα κρυφά απ’ όλους, ενώ ένα άλλο ζευγάρι μοιάζει ανήμπορο να αποφύγει πια τα έντονα συναισθήματά του.

Ο λόγος για τον Νικηφόρο και την Ασημίνα.’Οσο και αν προσπαθούν να κρύψουν ο ένας από τον άλλον πως αγαπιούνται ακόμη, φτάνει μία στιγμή αδυναμίας για να τα ανατρέψει όλα.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα κοιμούνται μαζί και παραδίνονται στο πάθος τους. ‘Οσο ευτυχισμένους, όμως, τους κάνει αυτή η στιγμή, τόσο βρίσκονται σε αδιέξοδο, καθώς ξέρουν πως πια τα εμπόδια ανάμεσά τους είναι πολλά.

Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα νιώθει εξευτελισμένη

 

Ο Νικηφόρος νιώθει ενοχές απέναντι στη Ρένα αλλά και στην Ασημίνα και δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του όσα πέρασε με την πρώην σύζυγό του. Ακόμη, όμως, ένας κρυφός έρωτας βγαίνει στην επιφάνεια. Στο Διαφάνι, ο Παναγιώτης αποκαλύπτει τα αισθήματά του στη Βιολέτα αφήνοντάς την άναυδη.

Παράλληλα, η Δρόσω μοιράζεται με τις αδελφές της τις ανησυχίες της πως μετά τον γάμο με τον Κωνσταντή δεν θα μπορεί να μένει μαζί με τον Σέργιο. Κι ενώ οι τρεις αδελφές μιλούν, η Ασημίνα τούς εξομολογείται πως κοιμήθηκε με τον Νικηφόρο.

Το ίδιο βράδυ, ένα κρυφό πάθος αποκαλύπτεται στον λάθος άνθρωπο. Η Κορίνα πηγαίνει στην «Πανδώρα» να ακούσει τον Μπάμπη μαζί με τον Λευτέρη. Η ίδια προσπαθεί να κρύψει τα αισθήματά της για τον Βαμβακά, αλλά της είναι αδύνατο. 0 Μελέτης Θα βρεθεί αντιμέτωπος με την αλήθεια. Ο άντρας ανακαλύπτει το πάθος ανάμεσα στη σύζυγό του και τον Μπάμπη αλλά τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή. 0 Μελέτης είναι έξαλλος και ξεκαθαρίζει την κατάσταση στην Κορίνα, που νιώθει εξευτελισμένη.