Ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η πρώτη του εκπομπή ήταν μία πραγματικά ευχάριστη έκπληξη αφού με τον δομημένο λόγο που διαθέτει αλλά και τη ζωντάνια του που αποτυπωνόταν ακόμα και από το μικρόφωνο, κατάφερε να μας συνεπάρει!

Τόσο οι ατάκες του, που δεν έπεφταν απλά για να ειπωθούν αλλά είχαν νόημα και σκοπό, όσο και η δική του προσωπική ταυτότητα, μας ταξίδεψε και μας άφησε να πιστεύουμε ότι ήταν ένα podcast που το ακούγαμε εκείνη την ώρα στο ραδιόφωνο. 

Φυσικά και δεν πρόκειται για τον νέο Τζούμα του Εν Λευκώ αλλά και γενικά του ραδιοφώνου και δεν χρειάζεται άλλωστε αφού ούτε εκείνος το έχει ανάγκη αλλά ούτε και οι ακροατές.

Πρόκειται για μία καινοτομία που μόνο θετικά στοιχεία μπορεί να δώσει στο κοινό, ενώ επιπλέον έχοντας τη δική του μοναδική ταυτότητα, καταφέρνει να μας ταξιδέψει σε ένα παρελθόν όχι πολύ μακρινό από το δικό μας. Το κοινό του σταθμού είναι σίγουρο ότι θα βρει στη φωνή του Ρένου μία γλυκιά νοσταλγία για όσα έφυγαν και πλέον έχουν καταχωρηθεί στη μνήμη.

Ρένος Χαραλαμπίδης

Ρένος Χαραλαμπίδης

Όσο για τις επιλογές των μουσικών κομματιών του ήταν πλέον αυτό που όλοι θέλουμε και περιμένουμε να ακούσουμε από μία ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή! Τραγούδια ψαγμένα και εκτός playlist κάτι που αποδεικνύει ότι δεν πρόκειται για μία «ξεπέτα» αλλά μία συνολική έρευνα πάνω στην τέχνη της μουσικής.

Όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτά να πραγματοποιηθούν αν δεν υπήρχε από πίσω η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου που ξέρει όσο λίγοι, αν όχι ελάχιστοι στην Ελλάδα, το κομμάτι ραδιόφωνο. Πρόκειται για μία γυναίκα που έχει καταφέρει να αποτελεί από μόνη της μία κατηγορία αφού βρίσκεται πίσω από τους πιο ισχυρούς ραδιοφωνικούς ομίλους της Αθήνας, την Frontstage και η οποία έχει στη δυναμική της τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, Red, En Lefko, Melodia, Hit, KidsRadio.

Η κ. Δασκαλοπούλου, προκειμένου να δυναμώσει όσο το δυνατόν περισσότερο την πρωινή ζώνη του σταθμού En Lefko, έκανε μία μεγάλη έρευνα πριν αρκετούς μήνες που αφορούσε τόσο τις playlist του ραδιοφώνου όσο και για τους παραγωγούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στις διάφορες ζώνες. Είναι σίγουρα μία καινοτομία που απλά αποδεικνύει για ακόμα μία φορά τον επαγγελματισμό της αλλά και την αγάπη της στο ραδιόφωνο! 
Η δουλειά της αντικατοπτρίζεται μέσα από τα υψηλά νούμερα ακροαματικότητας στους ραδιοφωνικούς σταθμούς που έχει υπό την εποπτεία της και αυτό φυσικά είναι αποτέλεσμα τόσο της μεθοδικής όσο και της σκληρής δουλειάς της.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι μία από τις πιο αγαπημένες ραδιοφωνικές και όχι μόνο, φωνές, αυτή της Αφροδίτης Σημίτη θα μπορούμε να την ακούμε πλέον από τις 11 έως τη 1.

 

Όλες οι ειδήσεις

Ρένος Χαραλαμπίδης: Ανατροπή στην καριέρα του – Αυτό θα παρουσιάζει

Viral: Πελάτης δεν είχε να πληρώσει και η μπαργούμαν βρίσκει έναν απίστευτο τρόπο να το κάνει

Φαίη Σκορδά: Γι’ αυτό θα κερδίσει σε τηλεθέαση τον Γιώργο Λιάγκα