Ο Στέφανος βλέπει τον Άρη και την Όλγα να φιλιούνται στην Άγρια Γη και φυσικά σπεύδει να ενημερώσει την Ελπίδα.
Αναστατωμένος, ο Μιχάλης ζητά εξηγήσεις από τον Άρη για το φιλί του με την’Ολγα. Στο μεταξύ, ο Άρης βάζει ένα στικάκι με κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή του Γιώργου, αλλά μια γειτόνισσα τον βλέπει και καλεί την αστυνομία. Ο Άρης καταφέρνει να κρυφτεί χωρίς να τον δουν ο Λουκάς και ο συνάδελφός του και αφήνει επίτηδες το στικάκι στον υπολογιστή για να το βρουν. Ο Λουκάς καλεί τον Γιώργο στο Τμήμα για να τον ενημερώσει και εκείνος υποψιάζεται την’Ολγα.’Υστερα από αυτή τη δύσκολη μέρα ο Λουκάς περνάει χρόνο με τη Ρόζα και οι δυο τους καταλήγουν να φιληθούν. Η Ρένα αποκαλύπτει στον Γιώργο πως η ‘Ολγα την εκβίασε να χωρίσει από τον Αντώνη.

Σύντομα ο Στέφανος στη σειρά του ΣΚΑΪ, βλέπει τον Άρη και την’Ολγα να φιλιούνται και φυσικά το λέει στην Ελπίδα. Ο Αντώνης βάζει μπροστά το διαζύγιο με την ‘Ολγα, αποφασισμένος να προχωρήσει με τη Ρένα. Ο Αλέξης αναγκάζεται να ομολογήσει στη μητέρα του την αλήθεια για τον θάνατο του Αντωνάτου. Ο Θωμάς σοκάρεται με την αποκάλυψη ότι το παιδί που είχαν υιοθετήσει με τη γυναίκα του είναι στην πραγματικότητα ο μικρός Λεωνίδας Γαλάνης, ενώ η Αθηνά τού ζητά να μην το μάθει ο Στέφανος.

Ο Μιχάλης γεμίζει ενοχές μετά τη συνάντησή του με τη Μυρτώ. Η ερωτική πίεση της’Ολγας προς τον Άρη τον ωθεί να στήσει με τη βοήθεια του Μιχάλη ένα νέο σκάνδαλο με θύμα τον ίδιο, προκειμένου να την κρατήσει μακριά του. Αυτό όμως θα έχει βαρύ τίμημα… Ο Αντώνης αποφασίζει να επισημοποιήσει τη σχέση του με τη Ρένα, πυροδοτώντας την οργή της’Ολγας… Μετά τη φωτογραφία που τον δείχνει αγκαλιά μέ την’Ολγα, ο Άρης χάνει όσους τον συμπαθούσαν. Η Ελπίδα τού ζητά να μείνει μακριά από αυτήν και τον Κωστή. Ο Αντώνης, προβληματισμένος από την πιθανή εγκυμοσύνη της Ρένας, καλεί σε δείπνο την Ελπίδα και τον Αλέξη, σε μια προσπάθεια να αποδεχτούν τη σχέση του. Η ‘Ολγα επιχειρεί να εμποδίσει αυτή τη συνάντηση, ενώ πολιορκεί στενά τον Άρη. Στριμωγμένος εκείνος, δέχεται να περάσει τη νύχτα μαζί της, αλλά έχει στον νου του ένα κρυφό σχέδιο.

Άγρια Γη: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Eurovision: Ανατροπή με τον παρουσιαστή-«Όχι» από τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Ολυμπιακός: Στον αέρα δύο παίκτες – Βλέπουν την έξοδο – Πρόβλημα η Νότιγχαμ

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Έξαλλη η Καίτη με τον Ηλία-Μπλεξίματα με γιατρούς ο Μπάμπης