Ο Άρης συνεχίζει να κοιτά τις φωτογραφίες του πατέρα του με την Όλγα στη σειρά Άγρια Γη και φοβάται μήπως η Ελπίδα είναι ετεροθαλής αδερφή του. Η Ελπίδα λέει στον Αλέξη ότι βρήκαν το υλικό που κρατούσε ο Στέφανος από τις κάμερες και ότι τώρα δεν μπορεί άλλο να τον εκβιάζει. Ο Άρης συζητάει με την Ελπίδα έρχονται πιο κοντά όταν τους βλέπει ο Στέφανος που απειλεί την Ελπίδα ότι θα χάσει τον Κωστή. Ο Άρης ψάχνοντας το γραφείο της Ολγας ανακαλύπτει ότι εκείνη έπεισε τη μητέρα του να της παραχωρήσει πληρεξούσιο κι έτσι κατάφερε να της πάρει το κτήμα. Εκείνος κατακλύζεται από το αίσθημα της οργής και αποφασίζει να στείλει το συμβόλαιο αγοράς του κτήματος στον Αντώνη, που δείχνει ότι η Ολγα είχε το 100% των μετοχών. Οταν έρχεται το μήνυμα στο κινητό του Αντώνη παθαί-νει σοκ! Στη συνέχεια ζητάει από τον Θωμά να μάθει πως απέκτησε χρήματα η Ολγα.

Ο Αντώνης και η Ρένα έρχονται όλο και πιο κοντά, η Ολγα πολιορκεί τον Άρη με κάθε ευκαιρία, ενώ ο Στέφανος επιχειρεί να εθίσει την Ελπίδα με ουσίες καταστολής. Ενα στοιχείο από το παρελθόν που η Ελπίδα βρίσκει τυχαία στο γραφείο της Ολγας στη σειρά του ΣΚΑΪ, αποδεικνύει πως είχε σχέση με τον Πέτρο. Η Ολγα καλεί τον Αρη στο γραφείο της καθώς τον είδαν από τις κάμερες να παραδίδει τον φάκελο με τα παζλ. Ωστόσο, ο Βαγγέλης της λέει πως κάποιος έσπασε τους κωδικούς από τις κάμερες και αφαίρεσε ένα κομμάτι εγγραφής, γεγονός που αθωώνει τον Άρη. Ο Στέφανος προσπαθεί να βάλει κρυφά παυσίπονα στον καφέ της Ελπίδας, αλλά εκείνη το ανακαλύπτει και του ζητά τον λόγο. Παράλληλα, η Ολγα και ο Άρης μένουν μόνοι κι εκείνη τον φιλάει! Ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Όλγα ότι η Ελπίδα είναι ερωτευμένη με τον Άρη κι εκείνη προσπαθεί να πείσει την Ελπίδα να μείνει με τον άντρα της.

Η Όλγα επιστρέφει και ο Αντώνης της λέει να χωρίσουν γιατί έμαθε για τον Γαλάνη. Την ίδια ώρα, η Όλγα, πιστεύοντας πως ο Αντώνης έχει μπλέξει με την Ρόζα, της στήνει παγίδα ενώ μία δολιοφθορά στο αμάξι του Αντώνη, του προκαλεί ατύχημα κι αυτό τη βάζει στο κάδρο των υπόπτων.

Άγρια Γη: Δείτε το σημερινό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Έγκυος αλλά από ποιον η Ιουλία-Στάθης ή Κουράκος οι επίδοξοι μνηστήρες;

Πετρέλαιο θέρμανσης: Τότε ξεκινά η διάθεση του – Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις

Maestro: Έτσι γεννιέται η παράνομη σχέση Κλέλιας – Ορέστη