Η εξαφάνιση του Γιώργη τρελαίνει πραγματικά τη Νίτσα στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, η οποία δεν ξέρει τι να κάνει και σε ποιον να απευθυνθεί. Και πάνω στην απόγνωσή της, χτυπά την πόρτα του αστυνομικού τμήματος για να πει μια αλήθεια που θα επιτρέψει στη Ζέτα πια να ανασάνει έστω και προσωρινά. Η ίδια,  αντίθετα, θα βυθιστεί μετά από αυτό στην απελπισία, μην έχοντας άλλη επιλογή από το να βγάλει στο φως ένα συγκλονιστικό μυστικό.

Στο μεταξύ, η ελεύθερη πια Ζέτα συνειδητοποιεί ότι η μόνη της επιλογή πλέον είναι να τραβήξει τελείως διαφορετικό δρόμο στη ζωή της. Όσο για τον Στρατή, μαθαίνοντας για την εμπλοκή του Χρήστου και σε αυτή την υπόθεση, πηγαίνει να τον βρει για ένα τελικό ξεκαθάρισμα.

Όταν όμως χτυπά την πόρτα των Αναγνώστου, αυτή που του ανοίγει είναι η Βρεττώ, η οποία και καλείται να τον αντιμετωπίσει μαζεύοντας πρώτα τα δικά της κομμάτια. Η Νίκη, που βρέθηκε άθελά της στη μέση των εξελίξεων, ακόμη προσπαθεί να συνέλθει από ό,τι έγινε, ενώ ο Πόντικας μετανιώνει για το λάθος που έκανε και το οποίο έχει βυθίσει τη Μυρτώ ξανά σε αμφιβολίες σχετικά με την απόφαση που πήρε να αφήσει την τύχη της στα χέρια του.

Οι ώρες που περνούν είναι κρίσιμες και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πού θα οδηγήσει η αγωνιώδης αναζήτηση για τον Γιώργη. Σε μια αλλόκοτη στιγμή, η Νίτσα θα αναζητήσει παρηγοριά στον Τάσο, στον οποίο θα ανοίξει την καρδιά της και θα αποκαλύψει μυστικά κρυμμένα για χρόνια μέσα στην ψυχή της. Του μιλά για την κόρη της, για τον Νώντα, καθώς και για τη μοιραία νύχτα της δολοφονίας, η οποία στοίχειωσε για πάντα τη Μαρίνα, τη Ζέτα, τον Χρήστο και τον Στρατή. Εκείνος, εμβρόντητος, την ακούει να αραδιάζει στο τραπέζι ένα ένα τα κομμάτια του παζλ και, καθώς τα συνδέει μέσα στο μυαλό του, σχηματίζεται μπροστά στα μάτια του η φοβερή αλήθεια. Την ίδια στιγμή, η πραγματική καταστροφή έρχεται όταν ο Γιώργης, που παραμένει άφαντος για τους δικούς του, ανοίγει τις πύλες της προσωπικής του κόλασης και μπαίνει μέσα…

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Γιώργης μαθαίνει το τρομερό μυστικό του Τάσου και της Νίτσας!

Καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες και την Παρασκευή (2/6), λένε Αρναούτογλου και ΕΜΥ (vid)

Η Γη της Ελιάς: Στη φυλακή ο Στάθης-Σκότωσε μία κοπέλα!