Η Βρεττώ βλέποντας τον Χρήστο να ξεφεύγει πάλι στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, αποφασίζει να του πει τα πάντα. Τον ρωτάει γιατί έμπλεξε την Ζέτα και αν στόχο είχε να εκδικηθεί τον Στρατή! Εκείνος ισχυρίζεται ότι είναι σίγουρος πως αυτοί οι δύο την εξαφάνισαν και δεν θα τους αφήσει έτσι. Τότε εκείνη του αποκαλύπτει ότι εκείνη σκότωσε την Μαρίνα και ότι την έθαψε στον κήπο! 

Σε πρωτόγνωρη αγωνία, η Νίτσα πέφτει σε απόγνωση και είναι επιτέλους έτοιμη να βγάλει στο φως ένα συγκλονιστικό μυστικό από το παρελθόν της. Επιστρέφει σπίτι και αρχίζει να πίνει. Ο Τάσος τη βλέπει και τη ρωτάει αν είναι καλά! Τότε εκείνη αποφασίζει να ανοίξει το στόμα της. Του λέει ότι δεν είναι καλά και ότι όλα λάθος τα κάνει στη ζωή της ! Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε μέχρι και σήμερα του φωνάζει και συνεχίζει λέγοντας ότι πρώτα ο πατριός της που τη βίαζε και του έβαλε φωτιά και τον έκαψε, μετά η κόρη της που δεν ξέρει πού βρίσκεται! Και μετά η Ζέτα. Την κατηγόρησαν για τον φόνο του Νώντα Παραδείση, αλλά εκείνη ήταν πού του έδωσε τη χαριστική βολή και πέθανε, λέει και η σκηνή κάνει flashback στη μέρα του φόνου.

Η Νίτσα πάει να βρει τον Νώντα προκειμένου να του μιλήσει για να καταθέσει την αλήθεια για τη Ζέτα, αλλά τον βρίσκει στο έδαφος αιμόφυρτο -τον είχε ήδη πυροβολήσει η Μαρίνα- αλλά ζωντανό. Εκείνος καλεί σε βοήθεια και τότε η Νίτσα του δίνει τη χαριστική βολή για να πεθάνει.

Πίσω στο σήμερα, ο Γιώργης κρυφακούει όλη τη συζήτηση και έχει σοκαριστεί. Μπαίνει μέσα στο σαλόνι με το στόμα ανοιχτό. Τότε η Νίτσα αποφασίζει να

του αποκαλύψει και την αλήθεια για το βράδυ που πέρασε με τον Τάσο, χωρίς φυσικά να ξέρει ο ένας ποιος είναι ο άλλος. Στο τέλος του λέει ότι τώρα ξέρει τα πάντα για εκείνη.

Ο Γιώργης ζει έναν εφιάλτη που τον προσγειώνει στη γη με οδυνηρό τρόπο. Η Νίτσα καταλαβαίνει ότι μπήκε σε μια διαδρομή χωρίς επιστροφή.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Φεύγει για Αμερική η Ευγενία;- Εμφανίζεται ο επικίνδυνος πατέρας της μικρής!

15 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακομεταχείρισης των Ηλικιωμένων

Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος κρατάει με το ζόρι την Ελισάβετ-Την απαγάγει!