Ο Χρήστος, πιστεύοντας πως η Ζέτα κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της Μαρίνας στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, και προκειμένου να εκδικηθεί τον Στρατή, την οδηγεί στην αστυνομία. Μόνο που η Νίτσα, που γνωρίζει την αλήθεια, επεμβαίνει και αρχίζει να λέει αλήθειες που σοκάρουν! Από την άλλη και η Βρεττώ αποφασίζει να ομολογήσει την ενοχή της, ενώ ο Γιώργης σε σοκ καταρρέει με όσα μαθαίνει για όλους.

Η σύλληψη της Ζέτας ως ύποπτη για τον φόνο του Νώντα φέρνει αναστάτωση στους ανθρώπους του «Ονείρου», ενώ ο Στρατής σε απόγνωση προσπαθεί μάταια να τη σώσει. Μόνο που ο Αλκης αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά και αποκαλύπτει πως ο Χρήστος έμπλεξε την Ζέτα για να καθαρίσει το όνομα της Μαρίνας, όπως ισχυρίζεται.

Η Εύη δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο πατέρας της έχει φτάσει μέχρι εκεί και αποφασίζει να φύγει οριστικά από το σπίτι. Η Νίτσα που μαθαίνει για τη σύλληψή της κολλητής της, αναλαμβάνει δράση και εμφανίζεται σαν από μηχανής θεός στην αστυνομία και προσωρινά καταφέρνει να γλιτώσει τη Ζέτα.

Ο Στρατής, μαθαίνοντας τον ρόλο του Χρήστου στη σύλληψη της Ζέτας, χτυπά εξαγριωμένος την πόρτα των Αναγνώστου και η Βρεττώ πρέπει να τον αντιμετωπίσει. Ο Πόντικας αρχίζει να βλέπει ακόμα πιο σκοτεινό το μέλλον, την ίδια στιγμή που η Μυρτώ αρχίζει να αναρωτιέται για την ορθότητα της στάσης της.

Ο Ρευματάς ανοίγεται όλο και περισσότερο στην έκπληκτη Νίκη. Η Βάσω εξαπολύει σκληρή επίθεση στον Στρατή προσπαθώντας να τον κάνει να καταλάβει πού οδηγεί τα πράγματα. Του λέει ότι χάνει την Ζέτα και αν θέλει να την κερδίσει, να προσπαθήσει!

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Γυρίσματα και νέοι ρόλοι-Όλες οι αλλαγές για την καινούρια σεζόν

Σάμιουελ Τζάκσον: Viral η αντίδρασή του όταν έχασε το βραβείο στα «Tony»

Η Γη της Ελιάς: Ποιος θέλει να βγάλει από τη μέση την Μαρίνα και τον Μάνο;