Την ώρα που η Νίτσα δέχεται την πρόταση γάμου του Γιώργη στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει και τον κάνει τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο, η Ζέτα προσπαθεί να πιαστεί από τον έρωτα του Σταύρου, χωρίς να ξέρει ότι ο Ντόκος έχει έρθει στο Αγρίνιο και αναζητά τα ίχνη της.

Η Νίκη προσπαθεί να ειδοποιήσει τη Νίτσα για την επανεμφάνιση του Ντόκου, όμως τη σταματά η απροσδόκητη πρόταση γάμου που δέχεται εκείνη από τον Γιώργη. Αυτός από τη μία και η Βρεττώ από την άλλη, που θέλει να έχει λόγο στη ζωή και τις επιλογές του γιου της, την έχουν βάλει στη μέση και έτσι η Νίκη αποφασίζει να κρατήσει για την ώρα το στόμα της κλειστό. Την ίδια στιγμή, η Διαμάντω στηρίζει τον Στρατή και αυτός καταπίνει την πικρία του και αφήνεται στα καθησυχαστικά της λόγια. Όμως η γαλήνη του δεν διαρκεί πολύ, καθώς η Φωτεινή έρχεται να τον βρει και του θέτει ερωτήματα που «καίνε».

Αντίθετα, ο Χρήστος οδηγείται σε μια λυτρωτική απόδραση, την ώρα που ο Διαγόρας με τον Άλκη εντείνουν τις έρευνές τους αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Στο μεταξύ ο Πέρης κάνει ένα λάθος που σύντομα θα αποδειχτεί μοιραίο. Όσο για τον Στέλιο, παίρνει κάποιες πρωτοβουλίες, οι οποίες τον οδηγούν σε μια επιστροφή στο παρελθόν και στις ημέρες που σκοτώθηκε η Μαρίνα. Στο μεταξύ, ο Σταματιάδης δείχνει να έχει κάνει στροφή 180 μοιρών και ο Αλέξανδρος αδυνατεί να κατανοήσει το γιατί.

Η Φωτεινή συνεχίζει τη σκοτεινή της πορεία προς το αδιέξοδο, ενώ ο Διαγόρας εμφανίζεται απειλητικός μπροστά στη Διαμάντω, αναζητώντας απαντήσεις στα δικά του βασανιστικά ερωτήματα. Ο Γιώργης, στο μεταξύ, είναι τόσο ευτυχισμένος από την εξέλιξη της σχέσης του με τη Νίτσα και την καινούργια ζωή που ανοίγεται μπροστά του, που αδυνατεί να αντιληφθεί ότι χτίζει τα όνειρά του πάνω σε κινούμενη άμμο.

Ο Ντόκος, τελείως παραδομένος στην εμμονή που νιώθει για τη Ζέτα, αναζητά μανιωδώς τα ίχνη της, την ώρα που εκείνη δυσκολεύεται να διαχειριστεί την απουσία του Σταύρου και ψάχνει να πιαστεί από κάπου. Παρ’ όλα αυτά, η νέα προσπάθεια που κάνει ο Στρατής για να τη φέρει ξανά κοντά του αποδεικνύεται ολέθρια. Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος αποφασίζει να κάνει το δικό του μεγάλο βήμα προς μια νέα ζωή και θέλει τη Βάσω δίπλα του, να του κρατά το χέρι…

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Παγιδευμένοι: Στη φυλακή ο Αλέκος-Αναπάντεχη τροπή

Το απίθανο που συμβαίνει με τον Φορτούνη φέτος

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή με Γιώργη και Νίτσα-Η Βρεττώ απαγορεύει να παντρευτούν!