ΟΔιαγόρας απαιτεί από τον Στρατή στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, να του δώσει μερίδιο στο μαγαζί, ποντάροντας σε όσα ξέρει για τη δολοφονία του Νώντα και θέλοντας να τον «χτυπήσει» στο πιο αδύναμο σημείο του. Η Διαμάντω, που ξέρει καλύτερα από όλους τι συμβαίνει και «διαβάζει» τις αντιδράσεις του Στρατή, έχει αρχίσει να τρέμει για το τι μπορεί να γίνει.

Στον αντίποδα, ο Χρήστος νιώθει έτοιμος να κάνει μια νέα αρχής τη ζωή τον στο πλευρό της Βάσως, αν και για την ώρα οι δυο τους αποφεύγουν να καθορίσουν τη σχέση τους. Για αυτήν, άλλωστε, αυτό που έχει σημασία είναι να βρει τη μητέρα της και ο Ρευματάς τη βοηθά να κάνει την αρχή που θα ξετυλίξει το νήμα της αναζήτησής της. Όσο για τον Χρήστο, πέρα από τον Σταματιάδη και τον Δομίνικο, που ετοιμάζονται για τις εκλογές, θα έχει να αντιμετωπίσει κι ένα νέο αντίπαλο, ο οποίος συμμαχεί μαζί τους εναντίον του.

Ο Ντανίλος και ο Πόντικας συνεχίζουν να παλεύουν για να κρατήσουν τη Μυρτώ μακριά από τη ψυχιατρική κλινική, ενώ το ατύχημα που έχει η Φωτεινή γίνεται αφορμή για να συναντηθούν ο Αλέξανδρος με τον Χρήστο και να κάνουν ένα βήμα προς τη συμφιλίωση. Αντίθετα, Ζέτα και Νίτσα συγκρούονται μετωπικά και η κατάληξη Θα τους εκπλήξει όλους.
Ο Γιώργης συγκλονίζεται από την αποκάλυψη για τη Μαρίνα και για πρώτη φορά αρχίζει να αμφισβητεί τα δεδομένα, ενώ ταυτόχρονα αλλάζει γραμμή πλεύσης στην προσπάθειά του να κατακτήσει τη Νίτσα. Η Ζέτα από την πλευρά της ξεκινά δειλά να ψάχνει για το ποια Θα είναι η επόμενη σελίδα στη ζωή της, όμως ο Στρατής δεν θα αργήσει να εντοπίσει τα ίχνη της...

Ο Σταύρος παίρνει τις δικές του αποφάσεις, ενώ ο Χρήστος αποχωρεί από τη Θέση του Δημάρχου. Η Βρεττώ αποφασίζει πως έχει έρθει η ώρα να μιλήσει ανοιχτά στον Αλέξανδρο για τη σχέση Μαρίνας και Στρατή και το κάνει στη διάρκεια ενός δείπνου όπου θα συμβούν πολλά. Η Μαρία από την πλευρά της παρουσιάζει στον Σταματιάδη κάποια στοιχεία που τον οδηγούν στο να διακρίνει ευκολότερα τα μυστικά νήματα που αρχίζουν να διαπλέκονται. Ο Διαγόρας συνεχίζει το «έργο» του απλώνοντας παγίδες που ο Χρήστος δε μπορεί να αντιληφθεί, ενώ η Διαμάντω φοβάται για το παιδί της κι ο φόβος αυτός την σπρώχνει στο να ενεργήσει παράτολμα και αναπάντεχα.

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA