Ο Χρήστος στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, φεύγει για την Αθήνα αφήνοντας αναπάντητα τα ερωτήματα για τον Αλέξανδρο. Εκείνος, έχοντας στην κατοχή του μια πληροφορία που του καίει τα χέρια, συναντά τον Στρατή, το μόνο άνθρωπο που θα μπορούσε να του πει την αλήθεια. Η νέα συνάντηση Θοδωράκη και Διαμάντως την αφήνει γεμάτη νοσταλγία, ενώ η Μυρτώ συνεχίζει τα ψέματα στον Μανωλάκη.

Το καψώνι του Φώτη και του Μάικ στον Σταύρο στη σειρά του ALPHA κινδυνεύει να τινάξει το πρόγραμμα στον αέρα. Η Ζέτα με τον Στρατή ζουν τον έρωτά τους ανυποψίαστοι για το φάκελο που βρίσκεται στο γραφείο του Στέλιου.
Ο Αλέξανδρος κρύβει από τον Στέλιο την αναφορά του Θέμη για τον Στρατή. Εκείνος, πιεσμένος από τον Χρήστο, τον στέλνει για νέα έρευνα. Ο Τάσος αντιμετωπίζει για πρώτη φορά ευθέως την καχυποψία του Σταματιάδη.
Η Εύη δέχεται την παρηγοριά του θείου της Γιώργη, που αναρωτιέται τι συμβαίνει με τον αδελφό του. Την ίδια ώρα, η Ζέτα και ο Στρατής μοιράζονται για πρώτη φορά τα μυστικά τους, ενώ ο Αλέξανδρος ξεθάβει ένα μεγάλο μυστικό σχετικά με το παρελθόν της Μαρίνας.
Η σχέση Εύης και Φωτεινής κλονίζεται, ενώ ο Γιώργης πάει να βρει τη μάνα του Βρεττώ. Ο Στρατής συντετριμμένος οδηγεί τη Ζέτα σε ένα ταξίδι στο παρελθόν του και τη Νίτσα στην αποκάλυψη της σχέσης τους.

Κι ενώ ο Χρήστος επιστρέφει από την Αθήνα χαρούμενος, η σύγκρουση με την Εύη για τον Αλέξανδρο και τη Μαρίνα είναι αναπόφευκτη. Προσπαθώντας να συνετίσει τον Διαμάντη, πέφτει επάνω στον Αλέξανδρο και η συζήτηση μεταξύ τους παίρνει φωτιά. Η Φωτεινή αποφασίζει να αποκαλύψει στην αδελφή της Εύη την αλήθεια που στοιχειώνει τις ζωές τους.

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Καλλιόπη βάζει φωτιά στους Βρουλάκηδες-Πληρώνει την πρόκληση ο Παύλος

Ελλάδα – Λετονία: Το κανάλι μετάδοσης και η περιγραφή του αγώνα

ΕΡΤ1: Έρχεται το Πεφταστέρι των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά