Ο Βασίλης Καρράς κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του με τίτλο Είμαι εδώ, μετά την περιπέτεια της υγείας του, που ανησύχησε πολλούς. Ο λαϊκός βάρδος φωνάζει, Είμαι εδώ, και τα social media αποθεώνουν τη δισκογραφική του επιστροφή, για την οποίο τόσο ανυπομονούσαν. Αυθεντικός απλός, αληθινός αφοσιωμένος και γνήσια λαϊκός, το φαινόμενο Βασίλης Καρράς, ό,τι είναι στη ζωή είναι και στην καλλιτεχνική του πορεία. Με τη χαρακτηριστική, ιδιαίτερη βραχνή φωνή του, από τα 16 του χρόνια, οπότε εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή, μέχρι σήμερα ο μεγάλος καλλιτέχνης έχει γράψει το δικό του κεφάλαιο στο ελληνικό τραγούδι. Με καινούριο άλμπουμ που ετοιμάζει εδώ και καιρό σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, που μια πρώτη γεύση του πήραμε στην αρχή του καλοκαιριού με το «Για πάρτη της» ο τραγουδιστής είναι εδώ για να κάνει ό,τι έκανε πάντα: να βάλει τραγούδια στο στόμα μας και στην καρδιά μας, από αυτα που θα τραγουδάμε για πάντα.

Ένας από τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του σε αυτή τη νέα ξεχωριστή δουλειά, είναι ο Βασίλης Δήμας που έγραψε μαζί με τον σπουδαίο καλλιτέχνη το κομμάτι «Είσαι ένα τίποτα».

Ο Β. Δήμας, που έγινε ευρέως γνωστός από την επιτυχία του καλοκαιριού Ραγίζει η καρδιά μου, με περισσότερα από 18.000.000 views στο ΥουΤυbe. υπηρετούσε ανέκαθεν τη μουσική ως δημιουργός. έχοντας γράψει και μελοποιήσει δεκάδες γνωστά κομμάτια για τραγουδιστές όπως ο Πασχάλης Τερζής, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Στέλιος Ρόκκος ο Νίκος Μακρόπουλος ο Σταμάτης Γονίδης και άλλοι.
Ο ίδιος μιλά για τη συνεργασία με τον Βασίλη Καρρά, αλλά και την πρόσφατη επικοινωνία τους.

Όπως δήλωσε στο Secret, κάθε φορά που συνεργάζονται, είναι ένα παράσημο ενώ αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής είναι δυνατός, ήρεμος και δημιουργικός.

 

 

Βασίλης Καρράς: Για πάρτη του

Όλες οι ειδήσεις

Η Παραλία: Ο Δημητρός ερωτεύεται-Τι θα κάνει η Ναταλί;

Lewis Hamilton Max Verstappen και το παρασκήνιο συνεχίζεται

Η Γη της Ελιάς: Βόμβα-Ο Λυκούργος χωρίζει τη Χάιδω!