Η Ντίνα Κώνστα, η θρυλική Ντένη Μαρκορά της καρδιάς μας, περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς πάσχει από άνοια και φιλοξενείται σε ίδρυμα με ηλικιωμένους, εκτός Αθηνών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η ηθοποιός έχει στο πλευρό της την αγαπημένη της ανιψιά.

Η δυσάρεστη είδηση σκόρπισε θλίψη στον χώρο της υποκριτικής, αφού είναι μία ηθοποιός που έχει διαγράψει μεγάλη πορεία στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης, από τη δεκαετία του 70΄ μέχρι και πριν από λίγα χρόνια.

Άλλωστε, ο ρόλος της Ντένης Μαρκορά στη σειρά του Mega «Δύο Ξένοι», είναι ένας από τους πιο αγαπητούς στη μικρή οθόνη, ακόμη και σήμερα.

 

Ο ρόλος όμως, με τον οποίο έχει καταφέρει να χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη και την καρδιά του κοινού είναι ο ρόλος της Ντένης Μαρκορά στη σειρά Δυο Ξένοι του MEGA. Ποια είναι τα συναισθήματα της Ντίνας Κώνστα όταν την αποκαλούν “Ντένη Μαρκορά”;

Η ηθοποιός έδωσε πριν χρόνια συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μίλησε για το πόσο την ενοχλεί που οι περισσότεροι τη γνωρίζουν από τον ρόλο αυτό αλλά και πως αντιδρά όταν την αποκαλούν “Ντένη Μαρκορά”.

Ποια είναι τα συναισθήματα της Ντίνας Κώνστα όταν την αποκαλούν “Ντένη Μαρκορά”;
Πώς αντιδρά;
“Με ενοχλεί. Η τηλεόραση είναι μια δουλειά. Το θέατρο είναι κάτι μεγάλο. Βέβαια, είναι και επικίνδυνο, γιατί δεν μπορείς να διορθώσεις τίποτα. Σου έφυγε κάτι, τέλος. Δεν μπορείς να το γυρίσεις πίσω. Αλλά και αυτά που έκανα στην τηλεόραση τα διάβαζα και τα πρόσεχα πάρα πολύ. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να πάνε στο θέατρο, λόγω ηλικίας ή λόγω χρημάτων, και βλέπουν τηλεόραση. Αλλά όταν ακούω να λένε «α, η κυρία Μαρκορά», θυμώνω”, αποκαλύπτει η Ντίνα Κώνστα.

Έχουν περάσει 21 χρόνια κι ακόμα τη φωνάζουν με αυτό το όνομα!