Ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη στους Αμπελόκηπους, λίγες ώρες μετά τη μήνυση που του έκανε η πρώην σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη το μεσημέρι της Παρασκευής, έξω από χαρτοπαικτική λέσχη.

Τον τραγουδιστή εκπροσωπεί ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος με σχετική του ανακοίνωση αναφέρθηκε στις επόμενες κινήσεις του Θέμη Αδαμαντίδη. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο τονίζει πως η γυναίκα που έκανε την καταγγελία είναι πρώην σύντροφος του τραγουδιστή και εσκεμμένα επέλεξε την ημέρα αυτή (το βράδυ της Παρασκευής ο τραγουδιστής είχε sold out συναυλία έτσι ώστε να εκβιάσει τον Θέμη Αδαμαντίδη. Ο Θέμης Αδαμαντίδης, όπως αναφέρει το γραφείο του Αλέξη Κούγια που τον εκπροσωπεί, προχώρησε με τη σειρά του σε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση αλλά και αυτοδικία. Όπως υποστηρίζει η πλευρά του γνωστού τραγουδιστή, η εν λόγω γυναίκα είχε τα κλειδιά του σπιτιού του, δεν του τα παρέδωσε και μάλιστα τα χρησιμοποίησε για να αποσπάσει 7.000 ευρώ. Για τον λόγο αυτό, της υπέβαλε και μήνυση για κλοπή.

 

Ωστόσο ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας αναφέρθηκε στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ στη σύλληψη του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Ο κ. Μπαλάσκας είπε αρχικά ότι τραγουδιστής έχει απασχολήσει την αστυνομία αρκετές φορές και πως ελπίζει να αποδειχθεί ότι δεν χτύπησε τελικά γυναίκα.

«Έχει ξανααπασχολήσει πολλές φορές. Σαν τραγουδιστής είναι από τους ιδιαίτερα αγαπητούς εγώ τον αγαπώ και έχω πάει πολλές φορές σε καταστήματα στα οποία εργάζεται να τον δω. Καλό θα είναι μερικές φορές όταν έχουμε ένα τέτοιο δημόσιο προφίλ, να αποφεύγουμε άλλα πράγματα», είπε ο συνδικαλιστής αστυνομικός.

Επιπλέον ο συνδικαλιστής της αστυνομίας δήλωσε ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει «ψιλονευριάσει» με την αστυνομία επειδή κάνει τη δουλειά της.

«Έχει ψιλονευριάσει με εμάς ο Αδαμαντίδης, γιατί του βάλαμε χειροπέδες… Ας του πούμε τώρα από τηλεοράσεως του Θέμη: Θέμη, δουλειά μας είναι, μη νευριάζεις μαζί μας. Μην νευριάζεις και με τα παιδιά που σε πήγαν στο δικαστήριο τώρα, αστο», τόνισε χαρακτηριστικά.