Στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου βγήκε σήμερα τηλεφωνικά ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στη δίκη Λιγνάδη, τη Τζεφ Μοντάνα, ενώ ήρθε σε αντιπαράθεση με την Κατερίνα Καινούργιου στους τηλεοπτικούς δέκτες του Alpha.

 

Διαβάστε τον διάλογο Κούγιας-Καινούργιου

Α.Κ.: Κάνατε μια απρέπεια εις βάρος μου.

Κ.Κ.: Όχι, απάντησα και δημοσίως σε αυτό. Δεν παρερμηνεύσαμε το λόγο σας. Μιλήσατε 17 λεπτά, είπατε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, όπως για τη δίκη Τοπαλούδη, το ύψος σας, την προσωπική σας ζωή, το Λαζόπουλο…

Α.Κ.: Κι εσείς κάνατε κοπτοραπτική.

Κ.Κ.: Δεν κάναμε κοπτοραπτική. Κόψαμε το συγκεκριμένο κομμάτι και τα υπόλοιπα θα προβληθούν τις επόμενες μέρες.

Α.Κ.: Είναι στοιχειώδες στην αγωγή του κάθε ανθρώπου, όταν προσκαλείς κάποιον, να τον σέβεστε τον άλλον.

Κ.Κ.: Τι διαστρεβλώσαμε από τα λόγια σας;

Α.Κ.: Ήταν 15 λεπτά συνέντευξη και κάνατε κοπτοραπτική… Αλλοιώσατε το περιεχόμενο της συνέντευξης. Ούτε καν προβάλλατε το θέμα της Τοπαλούδη.

Κ.Κ.: Άλλο αλλάζουμε τα λόγια σας και άλλο ότι δεν προβάλαμε το θέμα της Τοπαλούδη.

Α.Κ.: Η κυρία με παραπλάνησε ότι θα έρθει να μιλήσουμε για την Τοπαλούδη. Και συμφωνήσαμε ότι θα γίνει αυτούσια η παρουσίαση της συνέντευξης.

Κ.Κ.: Δεν διαστρεβλώσαμε τα λόγια σας σε καμία περίπτωση, παίξαμε ένα απόσπασμα.

Α.Κ.: Ποιο απόσπασμα; Από μια συνέντευξη 20 λεπτών

Κ.Κ.: Ο χρόνος σας ενόχλησε; Θέλετε να την παίξουμε αύριο ολόκληρη; Δεν θα απολογηθούμε γι’ αυτό.

 

Στο μεταξύ και στη χτεσινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι» υπήρξε ανάλογη ένταση.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξης Κούγιας βγήκε τηλεφωνικώς στην εκπομπή του Alpha προκειμένου να μιλήσει για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ωστόσο, ο γνωστός ποινικολόγος έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στην Τζέφ Μοντάνα και ήρθε σε αντιπαράθεση με την παρουσιάστρια, η οποία προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι το θέμα είναι ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης και ότι για αυτό τον κάλεσαν να βγει στην εκπομπή.

Υπήρξε ένταση με τη Σίσσυ Χρηστίδου να λέει αρχικά: «Εσείς έχετε βγει στην εκπομπή να καταγγείλετε την Τζεφ; Δεν σας έχουμε ρωτήσει για τη Τζεφ. Μπορούμε να προχωρήσουμε λίγο την κουβέντα;», με αποτέλεσμα ο γνωστός ποινικολόγος να αντιδράσει: «Δεν ντρέπεστε λιγάκι; Με παρακαλάτε όλη μέρα να βγω στην εκπομπή».