Έναν ακόμα συμπαίκτη τους θα αποχαιρετήσουν σήμερα οι Μαχητές στο reality παιχνίδι του ΣΚΑΪ, Survivor. Οι συνεχόμενες ήττες αλλά και οι καυγάδες που συνεχώς τάραζαν την ομάδα, οδήγησε στις τρεις υποψηφιότητες από την ομάδα των Μαχητών.

Ο Γιώργος Κατσαούνης, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης και η Άσπα Πρεδάρη είναι οι υποψήφιοι και ένας εξ αυτών είναι ένα βήμα πριν από την αποχώρησή τους από το Survivor. Ποιους επέλεξε να στηρίξει το τηλεοπτικό κοινό με την ψήφο του;

Ένα αγώνισμα επάθλου φέρνει τους Μπλε και τους Κόκκινους σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης. Οι Κόκκινοι έρχονται με φόρα έχοντας τον αέρα του νικητή από τα προηγούμενα αγωνίσματα όμως οι Μπλε έχουν πεισμώσει και θέλουν να κάνουν δικό τους το έπαθλο με κάθε θυσία.

Ποιος θα είναι ο συμπαίκτης που θα αποχαιρετήσουν οι Μπλε;

Σύμφωνα με τα spoiler για την αποψινή αποχώρηση, η Άσπα θα είναι η παίκτρια που θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της και θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο η απώλεια της 23χρονης ίσως να μην είναι τεράστια στο αγωνιστικό κομμάτι. Σύμφωνα με τα στατιστικά του Survivor 5 η Άσπα Πρεδάρη αποτελεί την πιο αδύναμη παίκτρια των Μαχητών.

Στο μεταξύ όταν ο Σπύρος Μαρτίκας υπέδειξε την Άσπα Πρεδάρη ως την τρίτη υποψήφια, η ίδια είπε:
«Ο Σπύρος δεν ήρθε ποτέ να μου πει ότι θα με ψηφίσει. Και δικαίωμά του ο καθένας πράττει όπως θέλει. Είχα πει σε πολλούς από τους συμπαίκτες μου ότι θα ψηφιστώ. Το ένστικτό μου δεν έλεγε τον λόγο. Από τη μια πλευρά καταλαβαίνω τη θέση του για το αγωνιστικό κομμάτι. Γιατί όλοι οι συμπαίκτες μου είναι πολύ καλοί αγωνιστικά, απλά ο λίγο καλύτερος είναι αυτός που θα την πατήσει».