Η πρώην παίκτρια του Survivor στον ΣΚΑΪ, Ελίζαμπεθ Ελέτσι περιέγραψε πώς αντέδρασε όταν δέχτηκε μία σεξουαλική παρενόχληση κατά την διάρκεια της εργασίας της σε νυχτερινό κέντρο στην Πάρο.

Η ίδια θέλησε να σχολιάσει τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα σχετικά με κακοποιητικες συμπεριφορές κατά των γυναικών. ‘Ετσι περιέγραψε και την δική της τραυματική εμπειρία όταν ένας θαμώνας ενός νυχτερινού κέντρου στην Πάρο άπλωσε το χέρι του και της έπιασε το στήθος την ώρα που εκείνη σέρβιρε το ποτό του.

 

«Αυτό που θα σου πω συνέβη στην Πάρο και συγκεκριμένα στην Παροικιά. Ήταν η πρώτη μου σεζόν σε μικρή ηλικία και δούλευα στο μπαρ.

Κάποια μέρα, ένα Σάββατο βράδυ, σέρβιρα ποτό κι ένας μεθυσμένος πελάτης, που καθόταν δίπλα στο μπαρ, τη στιγμή που έσκυψα να του δώσω το ποτό, με το άλλο χέρι με χούφτωσε στο στήθος, με αποτέλεσμα να τον χαστουκίσω.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αντί να με υποστηρίξει, είπε ότι δεν πρέπει να φερόμαστε στους πελάτες με βία. Καταλήξαμε μάλιστα στην αστυνομία και μου ζήτησε τα ρέστα γιατί εγώ χειροδίκησα σε πελάτη.

Αισθάνθηκα ντροπή, ότι δεν έχω στήριξη από κανέναν και ότι πρέπει να παλέψω μόνη μου με όλα αυτά που διαδραματίζονται γύρω μου.

Ωστόσο, τότε, επειδή ήταν η περίοδος που είχα χάσει τον πατέρα μου και στήριζα τη μητέρα μου οικονομικά, έπρεπε με κάποιον τρόπο να το παλέψω και να προσφέρω κάποια χρήματα στο σπίτι, για να συντηρήσω και τη μητέρα μου.

Γι’ αυτό το λόγο μετακόμισα από την Παροικιά και πήγα και βρήκα άλλη δουλειά στη Νάουσα. Εκεί βρήκα την αγάπη, καθώς βρήκα δύο δουλειές που με ήθελαν πάρα πολύ» όπως δήλωσε η ίδια στο Secret.