Σήμερα (17/4) κληρώνει στο Survivor και για την ατομική ασυλία! Ποιος θα είναι ο τυχερούλης που θα καταφέρει να πάρει μία ακόμα μικρή παράταση χρόνου μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα; Ποιος θα μπορέσει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να φανεί ο πιο δυνατός κρίκος; Εσείς, τον περιμένατε;

Πάμε όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να λύσουμε απορίες και να κλείσουμε και στόματα που παίζουν με τις πιθανότητες!
Στο φετινό Survivor έχουμε να δούμε ακόμα πολλές ανατροπές.

Όπως είδαμε και στο επεισόδιο που προβλήθηκε, οι παίκτες είχαν ένα τεράστιο δείπνο, με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να τους προσφέρει τα πάντα, ενώ δεν έλειψε το ποτό και φυσικά το τραγούδι και ο χορός.

Όμως δεν πρέπει κανείς να ξεχνά ότι τα καλά κρατάνε λίγο. Έτσι, οι παίκτες ετοιμάζονται να επιστρέψουν στις συνθήκες που είναι τόσο καιρό, δηλαδή στην πείνα και στους στίβους μάχης! Η διαφορά όμως θα είναι μεγάλη αφού όλοι θα είναι αναγκασμένοι να μένουν στην ίδια παραλία.

Κι αυτό δεν το λες και εύκολο από μόνο του αφού η συμβίωση, τυχαίο το όνομα, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, δεν θα είναι μία απλή διαδικασία.

 

Η ατομική ασυλία ωστόσο κρίνει πάντα πολλά!  ΕΔΩ σας είπαμε ποια ομάδα καταφέρνει να ξεπεράσει το σκόπελο και να κερδίσει την ασυλία αλλά και ποιοι πάνε στο Συμβούλιο του Νησιού για να ξεκαθαριστούν τα πράγματα.

Πάμε όμως να δούμε τι λένε τα στατιστικά μας.

Αυτοί που πρόκειται να αναμετρηθούν για την ασυλία είναι ο Στάθης και η  Ναυσικά.

Όπως και να το κάνουμε παιδιά, η Ναυσικά είναι η βασίλισσα των ασυλιών. Η γυναίκα το χει και το αποδεικνύει κάθε φορά που της ζητείται να ανταποκριθεί. Από την άλλη είναι ο Στάθης ο οποίος κατάφερε να την πάρει την προηγούμενη φορά. Ο παίκτης έχει βρει τα πατήματά του και είναι δυνατός. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα έδωσε τις «εξετάσεις» του και μπόρεσε να βουλώσει στόματα.

Ωστόσο η μαγική μας… γυάλα δείχνει Ναυσικάααααα

Και όντως η Ναυσικά κατέκτησε την ατομική Ασυλία! Ξανά!