Ο Στέφανος Κασσελάκης σε λίγες ώρες θα προχωρήσει σε γάμο με τον σύντροφό του Τάιλερ στα Χάμπτονς των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε την ανακοίνωση μέσω zoom στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, χτες (18/10) προκειμένου να δικαιολογήσει την απουσία του από τις επαναληπτικές αυτοδιοικητικές εκλογές στη χώρα. Στο Πρωινό προβλήθηκε και απόσπασμα από την εκπομπή Ώρα Ελλάδος του OPEN, στην οποία φιλοξενούμενη ήταν η κ. Δώρα Αυγέρη που έκανε και την αποκάλυψη ότι το γλέντι του γάμου δεν θα γίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά το επόμενο καλοκαίρι σε μία παραμεθόριο περιοχή της Ελλάδας.

Ο γάμος θα γίνει σε κλειστό κύκλο με έναν μόλις μάρτυρα ενώ ο παρουσιαστής μάλλον… διακωμώδησε το όλο πλάνο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αφού, όπως είπε στην εκπομπή, δε θα κοιμηθεί προκειμένου να δει τα social media του κ. Κασσελάκη έτσι ώστε να δει αν θα ανεβάσει φωτογραφίες από το γάμο.

Επίσης, είπε ότι καλό θα είναι να προσέχει με τους συμβολισμούς μιας και όλοι χαιρόμαστε μεν που παντρεύεται ένας αρχηγός κόμματος αλλά δε θα πρέπει να το μπερδεύουμε με τα εθνικά θέματα όπως για παράδειγμα γάμος και ακριτικό νησί.

 

Στέφανος Κασσελάκης: Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας