Χωριστούς δρόμους φαίνεται ότι αποφάσισαν να τραβήξουν ο Σταύρος Σβήγκος και η σύζυγός του Ελένη Αϊβαλή. Ο ταλαντούχος ηθοποιός που συμμετέχει και στην εκπομπή Ελλάδα Έχεις Ταλέντο του ΑΝΤ1 και η φωτογράφος ήταν παντρεμένοι με πολιτικό γάμο, αποκτώντας το 2018 έναν γιο, τον Μιχαήλ Άγγελο.

Σε ένα από τα τελευταία της Instagram stories, η Ελένη Αϊβαλή απάντησε στις ερωτήσεις των followers της. Ανάμεσα στα όσα τη ρωτούσαν ήταν και αν έχει χωρίσει με τον πατέρα του Άγγελου και εκείνη απάντησε καταφατικά.

ελένη αϊβάλη

Σταύρος Σβήγκος: Τι έλεγε σε παλαιότερες συνεντεύξεις για τη σύντροφό του

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Yes I do πίσω στο 2019 ο Σταύρος Σβήγκος είχε μιλήσει για την πρόταση γάμου που είχε κάνει στην Ελένη Αϊβαλή ενώ οδηγούσε στην Αττική Οδό, αλλά για όσα είχε ξεχωρίσει σε εκείνη. «Με την Ελένη συμπληρώνουμε τρία χρόνια που είμαστε μαζί.

Από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας μας, είχα πει στους φίλους μου ότι αυτή τη γυναίκα θα την παντρευτώ. Στην αρχή γέλαγαν όλοι. Εκείνο όμως που με έκανε να την ξεχωρίσω ως τη γυναίκα που θέλω να παντρευτώ είναι το ελεύθερό της πνεύμα που τη χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο.

Αν θεωρείς ότι το να είσαι στο αμάξι, στην Αττική Οδό, να οδηγείς και ξαφνικά κι αυθόρμητα να λες στον άλλο «Τι λες, παντρευόμαστε;» είναι εναλλακτικό ή διαφορετικό, τότε ναι, και η πρόταση γάμου μπορεί να χαρακτηριστεί «διαφορετική». Όμως, ο μικρός μας πρόλαβε με τον ερχομό του και έτσι όλα επισπεύστηκαν», είχε δηλώσει ο παρουσιαστής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».