Συναρπαστικό, εντυπωσιακό, απλά μοναδικό! Αυτό είναι το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», που έρχεται το Σάββατο με ένα επεισόδιο γεμάτο… έντονα συναισθήματα στον ΑΝΤ1!

Το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 20:00, το διασημότερο σόου στον πλανήτη, θα έχει από beatbox, parkour, bodypainting μέχρι και τη Σταχτοπούτα με το γοβάκι της!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα είναι για άλλη μια βραδιά έτοιμοι να ζήσουν το όνειρο, ενώ το Golden Buzzer αυτού του Σαββάτου το δίνουν οι απολαυστικοί Νικόλας Ράπτης και Σταύρος Σβήγκος!

Οι οντισιόν για το ποιος από όλους θα βρεθεί πιο κοντά στη διεκδίκηση του επάθλου των 50.000 ευρώ συνεχίζονται και οι συμμετέχοντες ανεβαίνουν στη σκηνή με σκοπό να περάσουν στους φετινούς ημιτελικούς του παιχνιδιού.

Ποιος θα «παίξει» με το μυαλό των κριτών και θα τους γυρίσει πίσω στα μαθητικά τους χρόνια; Ποιοι έρχονται στο σόου για να κάνουν το χατίρι της γιαγιάς τους; Ποιος θα ανεβάσει την… καψούρα του στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και πώς θα αντιδράσουν οι 4 κριτές παρακολουθώντας ένα «ζωντανό» έργο τέχνης;

Μαθήματα ισορροπίας, φωνητικής, salsa και rumba στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» που αυτό το Σάββατο είναι πιο συναρπαστικό από ποτέ!

Στο μεταξύ πριν λίγες μέρες ένας 81χρονος, ο Γιώργος Δραδαράκης από την Θεσσαλονίκη, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις!

Ο κύριος Γιώργος όπως είπε έχει Ρεκόρ Γκίνες με το δεκάκιλο και τις επαναλήψεις που κάνει.

Στο Ελλάδα έχεις ταλέντο έκανε κάμψεις με το ένα χέρι, ενώ έκανε και επαναλήψεις με το δεκάκιλο.

«Η λεβεντιά και το μήνυμα στην ηλικία σας είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείτε να μας κάνετε»είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Μπράβο είστε σπουδαίο παράδειγμα» είπε η Έλενα Χριστοπούλου, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έμεινε άφωνος από το μήνυμα που πέρασε ο κύριος Γιώργος, λέγοντας του, δεν υπάρχουν ναι και όχι για εσάς μόνο ένα ευχαριστώ.

Δείτε το σχετικό βίντεο: