Η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε και αυτό το Σαββατοκύριακο με απουσίες! Όπως είδαμε στο ξεκίνημα της εκπομπής του Mega «Χαμογέλα και Πάλι», έλειπαν δύο εκ των συμπαρουσιαστών.

Από το πλευρό της στο πάνελ έλειπαν οι δύο αγαπημένοι συνεργάτες της, Ελένη Βουλγαράκη και Κωνσταντίνος Βασάλος.

 

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, η Ελένη Βουλγαράκη νοσεί από κορονοϊό, με συνέπεια να μην μπορεί να βρίσκεται στο πλευρό της.

Μυστήριο όμως καλύπτει την απουσία του Κώστα Βασσάλου αφού η παρουσιάστρια δεν ανέφερε τίποτα για εκείνον.

Έτσι έμεινε… μετέωρος ο λόγος της απουσίας του.

«Καλώς ήλθατε στην παρέα μας. Να στείλουμε ένα μεγάλο φιλί στην Ελένη Βουλγαράκη που νοσεί από κορονοϊό, ήρθε και η δική της η σειράς και είναι σπίτι της, περαστικά», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Εντωμεταξύ λίγο καιρό πριν είχαν νοσήσει ο Νίκος Συρίγος και ο Παύλος Σταματόπουλος. Ωστόσο και οι δύο χαίρουν άκρας υγείας και επέστρεψαν υγιέστατοι στις θέσεις τους.

 

Σίσσυ Χρηστίδου: «Αποδεκατισμένη» η παρουσιάστρια

Και η εκπομπή στις (19/3) βγήκε με απουσίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Νίκος Συρίγος νόσησαν από τον κορονοϊό και αναγκαστικά έπρεπε να είναι στο σπίτι τους σε καραντίνα.

«Καλημέρα, καλωσήρθατε στην εκπομπή μας, στο σπίτι μας, στο πλατό μας. Είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα, στο 90 χτύπησε και τη δική μας πόρτα όλη αυτή η συνθήκη με τον covid οπότε η παρέα έχει διαμορφωθεί λίγο διαφορετικά. Σας ευχαριστώ όλους που είστε εδώ. Να στείλουμε περαστικά και στον Παύλο και στον Νίκο που είναι στο σπίτι τους, γρήγορα περαστικά, μας λείπετε ήδη»,είχε πει τότε η Σίσσυ Χρηστίδου.