Δεν τη λες και χαλαρή διάθεση για ψυχαγωγική εκπομπή το σημερινό περιστατικό ανάμεσα σε Σίσσυ Χρηστίδου και Αλέξη Κούγια με αφορμή τη δίκη Λιγνάδη.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξης Κούγιας βγήκε τηλεφωνικώς στην εκπομπή του Alpha προκειμένου να μιλήσει για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ωστόσο, ο γνωστός ποινικολόγος έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στην Τζέφ Μοντάνα και ήρθε σε αντιπαράθεση με την παρουσιάστρια, η οποία προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι το θέμα είναι ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης και ότι για αυτό τον κάλεσαν να βγει στην εκπομπή.

Υπήρξε ένταση με τη Σίσσυ Χρηστίδου να λέει αρχικά: «Εσείς έχετε βγει στην εκπομπή να καταγγείλετε την Τζεφ; Δεν σας έχουμε ρωτήσει για τη Τζεφ. Μπορούμε να προχωρήσουμε λίγο την κουβέντα;», με αποτέλεσμα ο γνωστός ποινικολόγος να αντιδράσει: «Δεν ντρέπεστε λιγάκι; Με παρακαλάτε όλη μέρα να βγω στην εκπομπή».

«Μα, δεν σας είπαμε να μιλήσουμε για τη Τζεφ, για την υπόθεση θέλουμε να μιλήσουμε», απάντησε η παρουσιάστρια, ενώ λίγο αργότερα ο Αλέξης Κούγιας της έκλεισε το τηλέφωνο.

«Μας πήρε ενάμιση χρόνο να μας το κλείσει, ήμασταν οι μόνοι που δεν μας το είχε κλείσει. Ας το κλείσει και σε εμάς», είπε η παρουσιάστρια.

Πριν μερικές μέρες ο γνωστός ποινικολόγος προχώρησε σε μία καταγγελία για την Κατερίνα Καινούργιου.

Μιλώντας στις κάμερες, ωστόσο, ο γνωστός ποινικολόγος επέλεξε να αναφερθεί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με αρκετά αιχμηρό λόγο.

«Θέλω να πω το εξής χωρίς να θέλω να κάνω σύσταση γιατί σχεδόν πενήντα χρόνια συνεργαζόμαστε με τους δημοσιογράφους στο δικαστικό ρεπορτάζ σε όλες αυτές τις δίκες. Θέλω να κάνω μια καταγγελία. Για μένα είναι αδιανόητο να με περιμένει μια κυρία χθες έξω από τις φυλακές που είχα ένα δικαστήριο, να της κάνω την τιμή και να της δίνω μια συνέντευξη και να διαστρεβλώνει την συνέντευξη μου. Να την κόβει και να της δίνει άλλο νόημα. Αυτό έγινε στην εκπομπή της κυρίας Καινούργιου. Λυπάμαι πολύ που το λέω αλλά είναι μια φέρελπις δημοσιογράφος, παρουσιάστρια αλλά σε μια τόσο σπουδαία δίκη θα πρέπει να υπάρχει μια αντικειμενικότητα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.