Νέο εβδομάδα ξεκινάει στο Survivor όπως και νέες μάχες! Ακόμα ένα επεισόδιο με τα δεδομένα να είναι διαφορετικά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε. Τι θα δούμε όμως στο αποψινό επεισόδιο; Οι ανατροπές καλά κρατούν και όλοι περιμένουν τι θα υπάρξει στη συνέχεια!

Οι παίκτες του Survivor έχουν να αντμετωπίσουν πολλά! Τους ίδιους τους εαυτούς τους, την υγρασία, τους αντιπάλους αλλά πάνω απ’ όλα την πείνα!  Έχουν πλέον αρκετό καιρό στον Άγιο Δομίνικο πεινούν, έχουν κούραση και τα νεύρα τους είναι «τσίτα».

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε και πάλι τα αίματα να ανάβουν!

Ο  Κωνσταντίνος Εμμανουήλ εκνευρίζεται πάλι με τους συμπαίκτες του.

«Οι συμπαίκτες μου δεν χάρηκαν καθόλου με την παραμονή μου στο παιχνίδι. Δεν με ρωτάνε αν θέλω να φάω. Εσείς οι ίδιοι μπροστά στα μάτια μου μου φωνάζετε, με βρίζετε, με απομονώνετε», λέει στην κάμερα ενώ ο Άρης Σοιλέδης απαντά: «Ίσως να έχει στο μυαλό του ότι εάν θυματοποιηθεί, ο κόσμος θα είναι μαζί του».

Στον στίβο μάχης τώρα, ο Τάκης Καραγκούνιας θα βγει εκτός εαυτού.

Τι θα συμβεί σήμερα στο πρώτο αγώνισμα της εβδομάδας;  Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο του φαγητού; Δείτε ΕΔΩ το οριστικό spoiler για το ποιος θα γεμίσει σήμερα την… κοιλιά του!