Τα έδωσε όλα χτες (25/1) η Μαρίνα στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός». Με το μοιρολόι της στο νεκρό γιο της Πετρή, κατάφερε να κάνει τα μηχανάκια της AGB να παραληρούν και το prime time να ανήκει στον Alpha δικαιωματικά!

Ο σπαρακτικός θρήνος της Μαρίνας, όταν αντίκρισε τον γιο της, τον Πετρή, νεκρό, καθήλωσε. Η ηθοποιός Μαρία Πρωτόπαππα συγκλόνισε με την ερμηνεία της και τα tweets πήραν φωτιά.

Ο Σασμός, λοιπόν, πήρε την πρωτιά στην τηλεθέαση, σημειώνοντας μέσο όρο 26,8% στο γενικό σύνολο και 26,1% στο δυναμικό κοινό, αφήνοντας πίσω του τα υπόλοιπα προγράμματα.

Η τηλεθέαση
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Σασμός – 26,8%
Γη της Ελιάς – 21,5%
Survivor – 19,8%
Άγριες Μέλισσες – 19,3%
MasterChef – 12,9%
Σκοτεινή θάλασσα – 7,9%
Φάρμα – 4,7%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Σασμός – 26,1%
Survivor – 20,2%
MasterChef – 17,2%
Γη της Ελιάς – 15,5%
Άγριες Μέλισσες – 15,3%
Σκοτεινή θάλασσα – 6,8%
Φάρμα – 4,1%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen. Το ίδιο ισχύει και στις έρευνες αγοράς.

Η δολοφονία του Πετρή ήταν ένα γεγονός που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Επιπλέον αλλάζει τη ροή των γεγονότων και σίγουρα όλοι οι φανατικοί τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία τα επόμενα επεισόδια.