Ο γιος του Ντίνου Αυγουστίδη και της Μαρίας Τζομπανάκη και ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης παντρεύεται την αγαπημένη του Γεωργία, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο. Η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Εφημερίδα των Συντακτών».

«Ο Ορφέας Ελευθέριος Αυγουστίδης του Κωνσταντίνου και της Μαρίας το γένος Τζομπανάκη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα και η Γεωργία Κρασσά του Στυλιανού και της Ελένης το γένος Λιακάκη που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Αθήνα πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στο Κορωπί της Αττικής».

αγγελία
Ο ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός,  παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Realnews τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά έχουν ήδη υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης. Ο ίδιος είχε επισημάνει ότι ο γάμος τους και η βάφτιση του γιου τους προγραμματιζόταν για το 2022.

Ορφέας Αυγουστίδης: Η αγάπη μου για τη γυναίκα μου πολλαπλασιάστηκε

«Στο σπίτι είναι πολύ ωραία η καθημερινότητα με τον μικρό. Ασχολούμαι με τη φροντίδα του παιδιού και το έχω βρει από πολύ νωρίς», είχε αναφέρει στην εκπομπή Happy Day ο γιος της Μαρίας Τζομπανάκη και του Ντίνου Αυγουστίδη για την καθημερινότητά του με τον γιο του.

Στην ίδια συνέντευξη είχε αποκαλύψει και το διπλό όνομα που θα πάρει ο γιος, που απέκτησε με τη σύντροφό του, Γεωργία. «Αχιλλέας – Κωνσταντίνος θα ονομαστεί ο γιος μου. Αχιλλέας είναι ένα όνομα που μας αρέσει, Κωνσταντίνο λένε τον μπαμπά μου», σημείωνε ο ηθοποιός.