Ο Σάκης Αρναούτογλου δεν είναι ένας μετεωρολόγος που για… χάρη γούστου θα προχωρήσει σε έκτακτες προειδοποιήσεις! Ωστόσο όπως ανέφερε ο σπουδαίος μετεωρολόγος αλλά και νυν δημοτικός σύμβουλος, το επόμενο 48ωρο αναμένεται να παρουσιαστεί αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, συνοδευόμενη από ισχυρούς και ψυχρούς βοριάδες, κυρίως στη βόρεια Ελλάδα και μερικές περιοχές των κεντρικών.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωσή του!

«Φίλες και φίλοι!

Αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας συνοδεία ισχυρών και ψυχρών βοριάδων κυρίως στη βόρεια Ελλάδα και κατά τόπους στα κεντρικά το επόμενο 48ωρο! Ντυθείτε πιο ζεστά, από αύριο το πρωί σε Μακεδονία και Θράκη, απ’ ό,τι κάνατε τις τελευταίες ημέρες, και κυρίως τα μικρά παιδιά που θα πάνε στο σχολείο! Στη Θεσσαλονίκη προσοχή στον κατά διαστήματα πολύ ισχυρό αλλά και ψυχρό Βαρδάρη ! (Δεν παρκάρουμε κάτω από μεγάλα δέντρα για καλό και για κακό)

Στο βιντεάκι οι πράσινες αποχρώσεις υποδηλώνουν τις σχετικά ψυχρές αέριες μάζες, οι πιο σκούρες προς το γαλάζιο τις ακόμα πιο ψυχρές και από το κιτρινο προς το πορτοκαλί τις καλοκαιρινού τύπου θερμές αέριες μάζες!

Αρκετές βροχές θα σημειωθούν την Τρίτη και την Τετάρτη κυρίως στα δυτικά – βορειοδυτικά και κατά τόπους στα ηπειρωτικά!

Σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας, όπως θα δείτε, αναμένεται όμως και πάλι προς τα τέλη της εβδομάδας. Λεπτομέρειες στα αναλυτικά δελτία καιρού από ΔΕΥ- ΠΑΡ στις 19:15 στην ΕΡΤ3

Με εκτίμηση»

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Σάκης Αρναούτογλου: Δείτε την πρόβλεψη!

Όλες οι ειδήσεις

Fame Story: Οριστικό – Τέλος τα επεισόδια όπως τα ξέραμε

FIA: Ο Ben Sulayem εξακολουθεί να πιέζει την ένταξη της Andretti στην F1

ALPHA: Ο Γιάννης Τσορτέκης επιστρέφει με αδιανόητο ρόλο