Σε λίγο καιρό, η πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha, Σασμός, η Μαρία Τζομπανάκη θα καμαρώσει τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, ντυμένο γαμπρό στο πλευρό της αγαπημένης του, Γεωργίας Κρασσά.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετά από 6 χρόνια σχέσης ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα και θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο γάμος αλλά και η βάπτιση του γιους τους θα γίνει στην Αθήνα, όπως αναφέρει και η αναγγελία του γάμου τους που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες.

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» συνάντησε την Μαρία Τζομπανάκη και τη ρώτησε για το ευτυχές γεγονός. «Έχουμε γάμους! Δεν έχω ραφτεί ακόμα. Την τελευταία στιγμή θα τρέξουν όλα. Είναι μεγάλη χαρά», δήλωσε αρχικά και όταν τη ρώτησαν γιατί ο γάμος δε γίνεται στην Κρήτη εκείνη απάντησε: «Ό,τι θέλει η νύφη και ο γαμπρός για τον γάμο τους».

Όσο για τη συνεργασία της με τον γιο της στη σειρά «Σασμός» και το γεγονός ότι του πάει ταπεράκια στα γυρίσματα για να φάει, σχολίασε με χιούμορ: «Είμαι μάνα και…κρητικιά μάνα. Δεν είμαι… Καλλιόπη. Είμαι ένα σκαλάκι κάτω από την ηρωίδα που υποδύομαι. Είναι μεγάλη χαρά ο γάμος του γιου μου. Το πιο μεγάλο γεγονός είναι το παιδί μας που ήρθε ένας ήλιος στη ζωή μας, η Γεωργία μας, που είναι μια υπέροχη γυναίκα και όλο αυτό θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί».

Επιπλέον η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε ότι: «Πολλοί φόνοι θα γίνουν στον Σασμό, δυστυχώς. Κι εγώ ρωτάω “θα σκοτώσω πολλούς; Θα πρέπει να βγαίνω έξω μεταμφιεσμένη;”. Ευτυχώς δεν με αναγνωρίζουν στο δρόμο, με κοιτάνε και λένε “μπα, δεν είναι αυτή”» ενώ τόνισε ότι: «Δεν ισχύει ότι η Καλλιόπη δίνει τέλος στη ζωή της»!