Μία πραγματικά αδιανόητη επίθεση έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/6) στον δημοσιογράφο Νίκο Τσιλιπουνιδάκη! Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1, βρέθηκε στο καθήκον όπως κάθε μέρα, όταν έπεσε θύμα μίας απρόκλητης επίθεσης στο πρόσωπό του από συγγενή της οικογένειας Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος βρισκόταν στην Πάτρα στα πλαίσια του ρεπορτάζ. Ο ίδιος περίμενε την Ελένη Λεγάτου να βγει από συμβολαιογραφείο της πόλης και όταν την πλησίασε με το μικρόφωνο για να κάνει κάποια δήλωση, έπεσε θύμα του αδερφού της που προφανώς εκτελούσε χρέη προστασίας!

Μάλιστα ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κρατείται στις Φυλακές Κορυδαλλού για το θάνατο του ενός από τα τρία νεκρά παιδιά της και μένει να αποδειχθεί αν φέρει ευθύνη και για τα άλλα δύο, είχε το θράσος να τον σπρώχνει και να λέει στην κάμερα «μη με σπρώχνεις».
Η Ελένη Λεγάτου βρέθηκε στον συμβολαιογράφο για να ολοκληρώσει τη διαδικασία πώλησης, ενός εκ των ακινήτων της και κατά την είσοδό της στο κτίριο ζήτησε από την κάμερα να αποχωρήσει.

Παρόντες όλοι οι κάτοικοι της περιοχής όπου είδαν το στιγμιότυπο και ήταν αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες!

Μάλιστα ο οδηγός του αυτοκινήτου της κ. Λεγάτου χρησιμοποίησε προσβλητικά και απειλητικά λόγια πριν την επίθεση που ο δημοσιογράφος, προς τιμήν του, δε θέλησε να τα πει στον αέρα προκειμένου να μη δημιουργήσει κλίμα!